După Afaceri

Cinci sfaturi pentru un zbor cu avionul fără probleme

22 apr 2014 921 afişări
Din aceeaşi categorie

Decolările şi aterizările ne pot da adevărate emoţii, iar teama de înălţime se poate intensifica subit. Fără îndoială, toate aceste lucruri ne pot crea o senzaţie de disconfort. Iar dacă ne pregătim de vacanţă, cu siguranţă nu ne dorim să o începem cu un zbor agitat. Din acest motiv, ţi-am pregătit câteva trucuri utile pentru o călătorie cu avionul mult mai... plăcută.

 
  1.  Întăreşte-ţi sistemul imunitar cu cel puţin trei zile înainte de zbor. Încearcă să consumi cât mai multe vitamine (complexul de vitamine B şi C), dar şi câteva capsule de echinaceea, care contribuie la fortifierea sistemului imunitar. În avion, aerul este mai uscat, motiv pentru care expunerea la germeni şi bacterii este mult mai mare. În aceste condiţii, nu strică să îţi iei câteva măsuri de siguranţă din timp.
  2.  Fă-ţi câteva provizii pentru drum. În primul rând, mâncarea servită în avion nu este tocmai foarte diversificată şi, de asemenea, există riscul să să nu îţi placă meniul. În al doilea rând, preţurile sunt destul de mari, aproape duble (pe zborurile care nu au mese incluse). Cel mai bine ar fi să îţi iei la tine câteva batoane cu proteine, fructe sau o salată. Sunt alimente uşoare, care te vor ajuta să îţi menţii energia pe tot parcursul zborului.

Citiţi mai multe detalii aici