După Afaceri

Cum arată o vilă din insula Mauritius care se închiriază cu 12.000 de euro pe noapte. Galerie Foto

28 mai 2013 4382 afişări de Mirabela Tiron
Din aceeaşi categorie

Cu trei dormitoare, doua piscine exterioare si trei terase private pe malul plajei, vila Princely Suite  din cadrul complexului hotelier Le Prince Maurice de pe coasta de nord-est a insulei Mauritius se inchiriaza in varf de sezon cu 12.000 de euro pe noapte iar in extrasezon cu 4.000 de euro pe noapte, potrivit oficialilor vilei. Printre persoanele care s-au cazat aici se numara actorii Michael Douglas si sotia lui Catherine Zeta Jones. Cu o suprafata de 350 de metri patrati, vila Princely Maurice pune la dispozitia clientilor un valet care se ocupa de toate solicitarile oaspetilor. Capacitatea vilei este de sase persoane.

Complexul din care face parte  aceasta vila se intinde pe 60 de hectare, pe care sunt mai multe gradini tropicale si chiar o rezervatie naturala de pesti. Acest complex, Le Prince Maurice, detinut cu pachet majoritar de o o familie mauritiana, opereaza vila Princely Suite, 76 de camere cu suprafata de 70 de metri fiecare si 12 camere cu o suprafata de 130 de metri fiecare, trei restaurante, trei baruri, un centru spa, un club pentru copii. Le Prince Maurice este situat la 15 minute de aeroport si 35 de kilometri de Port Louis, capitala insulei. Anul trecut complexul a finalizat cu o cifra de afaceri de 58 de milioane de euro, potrivit lui Manjoola Dowlutrao, responsabila de vanzari a complexului. “In 2012 am investit 200 de milioane de rupii (5 mil. euro- n.red) in modernizarea complexului. In varf de sezon avem un grad mediu de ocupare de 80%”, a spus Manjoola Dowlutrao.

Complexul hotelier Le Prince Maurice, deschis in noiembrie 1998, face parte din lantul hotelier Constance Hotels, care opereaza sapte hoteluri de cinci stele in Mauritius, Maldive si Seychelles.

Insula Mauritius atrage anual  un milion de vizitatori, pietele europene principale fiind Franta, Germania si Anglia. Mauritienii câştigă din turism un miliard de euro anual.