Gadget

Allview G1 Magic

02 iul 2009 21 afişări
Din aceeaşi categorie
Allview G1 Magic
Pentru toti cei care au nevoie de abonamente de telefonie mobila la cel putin doi operatori din diverse motive, Allview aduce inca un telefon care le poate inlocui cu destul succes pe cele doua pe care le poarta cu ei tot timpul. Bineinteles ca este vorba de un telefon dual sim, cele doua cartele functionand simultan.
Este un telefon de tip slide care atrage vizual prin cele doua ecrane, unul mare de 2,4 inchi sub care se afla altul mai mic, de 1,5 inchi, rotund, cu functie tactila, pe el aflandu-se butonul de accesare a meniului principal si tastele directionale. Mi-a placut ca este in asa fel construit incat sa raspunda numai la apasarile cu unghia, fiind mult mai usor de utilizat in acest fel.
Aspectul sau general este ingrijit, cu o carcasa din plastic lucios care ii confera o nota subtila de eleganta. Este primul telefon pe care l-am primit in pachet cu doua baterii, un atu pentru autonomia sporita.
In rest, meniurile colorate, insotite de tot felul de sunete stridente, si functionalitatile lui concrete mi-au dat impresia unui telefon tip gadget, care ar fi foarte placut mai mult de catre tanara generatie, chiar daca aspectul exterior este unul sobru. De ce spun asta? Pai in primul rand, atunci cand porneste suntem insotiti de fragmente acustice parca din Razboiul Stelelor, cand apasam pe ecranul tactil acesta ne raspunde prin vibratii, meniurile sunt colorate, vii si cu tot felul de imagini inserate atunci cand realizam o setare si mai are cam toate functionalitatile specifice varstei tinere: player mp3, player video compatibil AVI si 3GP, radio FM sau camera foto de 2MP.
Singurul dezavantaj mai important pe care l-am observat a fost lipsa conexiunii 3G, GPRS-ul din dotare fiind destul de depasit.
In rest, este un device care le poate face viata mai simpla si mai usoara celor care manevreaza tot timpul cel putin doua telefoane, unul care are toate functionalitatile multimedia atat de cautate acum, totul la un pret mai mult decat accesibil.
Il gasim pe www.allview.ro la un pret de 719 RON.
 
Caracteristici Tehnice
➭ Retea GSM: 900/1800/1900 Mz
➭ Dimensiuni: 108.8 x 51.4 x 17,6 mm
➭ Greutate: 115,21 g
➭ Display principal: 2.4 inchi
➭ Display secundar: 1.5 inchi
➭ Memorie interna: Flash Memory 128 Mb, SRAM 32 Mb
➭ Externa: Micro SD
➭ Camera foto: 2 Megapixeli
➭ Baterie: Li-Ion 850 mAh
➭ Timp convorbire: 250 min
➭ Timp de asteptare: 120 ore