Gadget

Cadouri high tech pentru pasionaţii de gadgeturi

13 dec 2012 1034 afişări de Bogdan Petre
Din aceeaşi categorie

Olympus E-PL5

Olympus ne prezintă o alternativă la DSLR demnă de luat în seamă de către cei care doresc să obţină rezultate bune foto, dar şi video. Pen E-PL5 este o cameră cu obiective interschimbabile în format Micro 4/3 cu o carcasă din magneziu şi un design compact. Aparatul încorporează acelaşi senzor Live MOS de 16.1 Megapixeli şi procesorul TruePic VI existente pe deja vestita OM-D, şi dispune de un sistem de autofocus performant în 35 de puncte, de un ecran rabatabil de 3 inchi, o capacitate de fotografiere în rafală de 8cps şi de filmare la rezoluţii full HD cu focalizare continuă şi sunet stereo. Pentru efecte creative utilizatorii vor putea folosi şi unul dintre cele 12 filtre creative (Pop Art, Soft Focus, Culori Pale şi luminoase, Light Tone, Grainy Film, Pin Hole, Diorama, Cross Process, Dramatic Tone, Gentle Sepia, Key Line şi Water color).

Împreună cu un obiectiv de 14-42mm are un preţ de aproximativ 3.800 lei, www.f64.ro.

 

 

Samsung . Galaxy Note II

Nava amiral a smartphone-urilor Samsung are acum o ţinută masivă, cu veleităţi de minitabletă, dar şi o configuraţie remarcabilă.

Galaxy Note II este dotat cu un ecran Super Amoled HD de 5.5 inchi şi o rezoluţie de 1280x720 pixeli, cu un procesor quad-core la 1.6Ghz, 2GB memorie RAM, stocare internă de 16GB extensibilă prin carduri microSD cu o capacitate de 64GB, plus o cameră performantă de 8 Megapixeli, cu autofocus şi filmare la rezoluţii full HD.

Este unul dintre smartphone-urile cu Android care permit accesarea oricărei suite de aplicaţii portabile, atât de business, cât şi de divertisment sau gaming. De asemenea, cu stylus-ul din dotare puteţi lua diverse notiţe sau face adnotări de mână fotografiilor sau documentelor.

Pe www.eMag.ro are un preţ de aproximativ 2.650 lei.

 

 

Asus Padfone 2

Noul hibrid smartphone-tabletă al celor de la Asus va fi prezent de sărbători şi în România, o veste bună mai ales că gadgetul dispune de una dintre cele mai puternice fişe tehnice de la ora actuală. În primul rând are un sistem de andocare al smartphone-ului în tabletă mai intuitiv, mai simplu de utilizat, trecerea imaginii de pe ecranul mic pe cel mare realizându-se aproape instantaneu.

Pe lângă un design stilat, cu materiale şi finisaje premium, smartphone-ul Asus are un ecran IPS de 4.7 inchi cu o rezoluţie de 1280x720 pixeli şi se bazează pe serviciile Android-ului 4.0 ICS, pe ale unui procesor quad-core Cortex A15 la 1.5GHz asistat de un chipset grafic Adreno 320, 2GB memorie RAM, stocare internă de 16GB / 32GB / 64GB, conectivitate Bluetooth 4.0, NFC, Wi-Fi, Wi-Fi Direct şi o cameră cu un senzor Sony BSI de13 Megapixeli şi diafragmă f/2.4.

Tableta, finisată cu aceeaşi grijă pentru detalii, are un ecran IPS de 10.1 inchi care afişează o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli, un sistem audio mai performant şi un acumulator suplimentar.

Smartphone-ul şi tableta au un preţ de aproximativ 3.600 lei, www.asus.com.

 

 

Acer Aspire S7

Acer a lansat cel mai frumos şi mai performant ultrabook al lor de până acum care dispune şi de noul sistem de operare Windows 8. Gadgetul are o carcasă din aluminiu cu o grosime de numai 12mm şi o greutate de 1,3 Kg, fiind în acest fel un echipament foarte uşor de transportat.

Configuraţia modelului de top constă într-un ecran tactil de 13.3 inchi protejat cu Gorilla Glass 2 si cu rezoluţie full HD, un procesor Intel Core i7-3517U la 1.9Ghz, o placă grafică Intel HD, 4GB memorie RAM, stocare pe un SSD de 256GB, tastatură iluminată, tehnologie USB 3.0 şi un acumulator cu o autonomie teoretică de 6 ore.

Ultrabook-ul Acer Aspire S7 are un preţ de aproximativ 7.200 lei, www.acer.ro.

 

 

Logitech Z553

Unul dintre accesoriile care nu trebuie să lipsească de Iângă orice computer desktop sau laptop este un minisistem audio care să ofere audiţii de calitate. Logitech propune noul sistem Z553 de tip 2.1 care, pe lângă design-ul modern, oferă o putere totală de 40W RMS, de ajuns pentru a sparge liniştea într-o încăpere de dimensiuni medii. În plus, acesta oferă posibilitatea conectării a trei dispozitive în acelaşi timp şi are un panou de ajustare a volumului şi nivelului sunetelor joase.

Logitech Z553 are un preţ de aproximativ 550 lei, www.logitech.ro.

 

 

GoPro Hero3 Black Edition

Cei care au de gând să-şi filmeze aventurile de pe pârtii în această iarnă pot încerca modelul Hero3 Black Edition. Camera de acţiune poate înregistra videoclipuri la diverse rezoluţii, de la 4k cu 12fps până la sau 720p la 120fps. De asemenea, poate fotografia la o rezoluţie de 12 Megapixeli, si dispune de o capacitate de fotografiere în rafală fiind de 30 de cadre pe secundă. Camera promite să se descurce mai bine în condiţii de iluminare precară datorită diafragmei f/2.8 a lentilei, are suport microSDXC de până la 64GB, port microHDMI, telecomandă şi conexiune Wi-Fi. În plus, pentru un control mai facil al camerei, producătorii pun la dispoziţia utilizatorilor o aplicaţie dedicată pentru smartphone-uri, atât pentru iPhone, cât şi pentru cele cu Android.

Camera GoPro Hero3 Black Edition are un preţ de 2.100 lei pe www.f64.ro.
 

 

Philips Fidelio X1

Celor care vor să asculte muzica preferată la o calitate foarte bună, Philips le propune noua pereche de căşti Fidelio X1. Create special pentru audiofilii pretenţioşi, Fidelio X1 sunt dotate cu difuzoare puternice din neodim cu o diagonală de 50mm, capabile să redea un sound echilibrat, clar şi bogat, cu un spectru larg de acoperire a frecvenţelor.

De asemenea, acestea sunt construite din materiale speciale, făcute să reziste la o perioadă lungă de utilizare. În plus, sunt confortabile şi-l izolează foarte bine pe ascultător de zgomotele ambientale.

Căştile Philips Fidelio X1 au un preţ de aproximativ 1.400 lei, www.philips.ro.