Gadget

Ce se întâmplă când un bancher de top devine obsedat de tine

10 dec 2011 2657 afişări de Paul Comşa
Din aceeaşi categorie
Ce se întâmplă când un bancher de top devine obsedat de tine

Urmează o poveste de dragoste obişnuită pentru zilele noastre. Fata se îndrăgosteşte de un angajat al unei bănci de investiţii.

Cei doi au o relaţie de scurtă durată deoarece băiatul este căsătorit, iar fata aplică pentru un loc de muncă în altă ţară. Băiatul divorţează şi vrea să o urmeze pe fată, dar ea îl refuză. El simte că nu poate trăi fără ea şi începe să o hărţuiască, iar fata îl dă în judecată, scrie Daily Mail.

Astfel ar putea fi rezumată legătura dintre analistul băncii americane JPMorgan şi fosta angajată a instituţiei Daniela Rausnitz. Cei doi s-au întâlnit pe holurile de la serviciu şi s-au îndrăgostit atât de tare, încât Gray a decis să-şi părăsească nevasta pentru colega lui de muncă. Când lucrurile nu au mai mers la fel de bine şi Rausnitz s-a mutat în Londra, ceva s-a stricat în viaţa lui Gray.

Economistul de la JP Morgan a început să-i trimită sute de mesaje sms, emailuri şi telefoane şi a călătorit de nenumărate ori în Anglia pentru a o convinge să se întoarcă în SUA.

Investigaţiile au arătat că la un moment dat Gray i-a trimis Danielei nu mai puţin de 176 de mesaje şi 23 de mailuri în decurs de 16 ore. Deoarece nu a primit niciun răspuns, bancherul nu s-a lăsat înduplecat şi a intrat fără permisiune în apartamentul ei din Londra, spunând că este bolnav pentru a-i atrage atenţia.

Victima a declarat la poliţie că Gray devenise atât de obsedat încât i-a implantat un dispozitiv de urmărire în telefon şi i-a spart parola pentru a avea acces la contul ei de email. Când ofiţerii de poliţie l-au prins în hotelul unde se cazaze pe ascuns fata împreună cu părinţii ei, Gray le-a spus că este un agent care lucrează pentru serviciile secrete israeliene.

Ajuns în faţa instanţei, Gray a recunoscut că a hărţuit-o pe Rausnitz şi a fost eliberat condiţionat, cu interdicţia de a nu se apropia de fată, ceea ce nu va fi o sarcină dificilă dacă se va întoarce în SUA.

Interesant este însă ce se va întâmpla cu cariera "îndrăgostitului" care părea promiţătoare până în acest moment. Absolvent al Universităţii Cornell în 2005, Gray s-a angajat încă de pe băncile şcolii la JP Morgan, unde a devenit în scurt timp un om de bază.

JPMorgan a devenit cea mai mare bancă după active din SUA în trimestrul al treilea al acestui an, luând locul Bank of America, în contextul programului de reduceri de locuri de muncă şi de vânzări de operaţiuni derulat de BofA. Activele JPMorgan au crescut cu 1,9% în trimestrul al treilea, ajungând la 2.290 miliarde de dolari la finele lunii septembrie.