Gadget

Din culisele celei mai "hot" lansări ale momentului. Petrecerea de lansare a telefoanelor din seria P20 de la Huawei a avut câteva mii de invitaţi, printre care şi Gal Gadot sau Wonder Woman

28 mar 2018 853 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Există puţine clădiri în Paris care să “respire” mai multă istorie ca Grand Palais - o sală de expoziţii şi muzeu totodată, care găzduieşte an de an evenimente din modă, artă şi chiar tehnologie. 

Anul trecut am vizitat Grand Palais pentru că aici avea loc expoziţia Rodin, organizată pentru a marca 100 de ani de la moartea artistului. Circa 200 de opere ale lui Rodin şi alte câteva sute ale altor artişti pe care el i-a inspirat sau chiar influenţat au fost expuse la Grand Palais până pe 31 iulie 2017. 

La rândul său, designerul Karl Lagerfeld are o slăbiciune pentru această clădire cu o istorie de peste un secol, mai multe dintre prezentările Chanel, un brand eminamente franţuzesc, având loc aici.

Cel mai nou eveniment la care am participat în această clădire realizată în stil Beaux Arts nu are însă de-a face cu moda sau arta, şi nici nu e un nume fraţuzesc. Este “made in China” şi vine din industria IT. Cele mai noi modele de telefoane Huawei, seria P20, au avut lansarea oficială în oraşul luminilor, unul dintre cele mai fotografiate din lume. Ce legătura are fotografia cu Huawei? Ei bine, grupul chinez a lansat ieri la Paris modele care se remarcă prin caracteristicile camerei foto, mai ales modelul P20 Pro.

Marea diferenţă pentru o mare parte dintre utilizatori o reprezintă specificaţiile impresionante ale camerei foto. Denumit "Leica Triple Camera" acest sistem îi va permite telefonului să se bată de la egal la egal cu Samsung S9Ă sau iPhone X. Portalul Dxomark - o referinţă la nivel global pentru performanţele camerelor foto, obiectivelor şi, în ultimii ani, şi pentru camerele foto din telefoanele mobile, susţine că modelul P20 Pro oferă în acest moment cel mai bun sistem de camere foto la nivel global.

Câteva mii de oameni au fost ieri prezenţi la Grand Palais pentru a vedea, testa şi pentru a face poze cu noile telefoane Huawei. Intr-o lume a selfie-urilor şi a fotografiei de călătorie sau mâncare, camera foto a telefoanelor mobile a devenit o necesitate, şi chiar pe asta a mizat şi grupul chinez.
Dar despre noile telefoane Huawei, despre Paris si despre evenimentul de lansare veţi citi mai multe in numărul următor din După Afaceri Premium. 

 

P.S. un mic teaser…  o să fie vorba despre o poveste unde actriţa Gal Gadot - cunoscută pentru Super Woman - are un rol secundar.