Gadget

La Cinema

02 apr 2009 20 afişări
Din aceeaşi categorie
La Cinema

Unul dintre producatorii de unitati de stocare externa, Lacie, s-a gandit sa imbine spatiul de stocare pe care deja il punea la dispozitia clientilor prin cunoscutele lor hard disk-uri externe cu facilitati de rulare fisiere multimedia. Asa a iesit pe piata modelul LaCinema Rugged, un mic mediacenter portabil.

Constructia cu carcasa din aluminiu, acoperita cu cauciuc care absoarbe socurile protejeaza datele stocate pe hard disk-urile cu capacitati de 250, 320 sau 500 GB. Fiind un echipament solid, rezistent, poate fi purtat oriunde avem nevoie de el, in vacante sau la prieteni, fara grija ca s-ar putea deteriora. 
Poate fi conectat la orice televizor LCD sau plasma care are port HDMI. Echipamentul face scalare in 1080p a tuturor formatelor video, iar prin portul HDMI avem asigurata o vizionare de calitate. Formatele video pe care le recunoaste sunt MPEG-1, MPEG-2 (AVI, VOB, IFO, ISO), MPEG-4 (AVI, XviD) la care adaugam subtitrarile in format SRT, SSA, SUB, SMI iar cele audio sunt MP3, WMA, AC3, Ogg Vorbis si AAC. Recunoaste si formatul imagine ISO astfel ca ne putem salva colectia de dvd-uri intr-un mod foarte simplu de folosit si de accesat.
Nici la partea de vizualizare a fotografiilor nu se lasa mai prejos, recunoscand diverse formate cum ar fi JPEG, GIF, PNG si BMP. Datele pot fi copiate si salvate pe el prin intermediul portului USB 2.0 fiind compatibil atat cu PC-urile, cat si cu MAC-urile.
Modelul cu HDD de 500 GB costa 299.99 USD pe www.lacie.com.
 
 
www.imidoresc.ro