Gastronomie

Ceai şi foie gras cu “tocuri”

01 mar 2013 534 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Hotelul  Landmark Mandarin  Oriental din Hong Kong colaborează la început de primăvară cu designerul de pantofi Jimmy Choo pentru a oferi un pachet de “afternoon tea”,  inspirat din colecţia de sezon a designerului, scrie luxuo.com.

În meniu se găsesc sandvişuri cu cremă de brânză,  somon fume, şi castraveţI, în formă de geantă Cayla , foie gras în formă de pantofi cu toc şI sandvişuri cu spumă de şuncă şI muştar Savora.

La desert se vor servi spumă de zmeură şI trandafiri, ciocolată  albă în formă de pantofi, asortată la biscuiţI de ciocolată, macarons umplute cu fructul pasiunii şI cremă de mango, şi sortimente de ceai verde.  Ritualul ceaiului costă  aproximativ 30 de euro şi toţi clienţii vor primi alături de răsfăţul culinar şi un set special cu produse  semnate de designer. Hotelul a pregătit şI un pachet exclusivist Jimmy Choo L900 ce costă aproximativ 1.170 de euro de persoană şI include o noapte cazare în apartamentul L900 Landmark Suite, meniul “afternoon tea” pentru doi  la MO Bar, şi o pereche de pantofi Jimmy Choo cu valoare de până la aproximativ 4920 de euro.

Pachetul pentru o noapte este valabil până pe 7 aprilie dar vizitatorii hotelului se vor putea bucura de meniul de ceai  până pe 5 mai.

Citeşte şi: