Gastronomie

Probabil că inginerii care au proiectat această rulotă desenează şi navete spaţiale - galerie FOTO

20 oct 2011 1999 afişări de Mihai SCHIAU
Din aceeaşi categorie

Cei care îşi doresc "o casă mobilă" au acum ocazia să şi-o achiziţioneze. Cea mai scumpa rulotă din lume, Marchi Mobile din seria "eleMMent palazzo", a fost scoasă la vânzare. Preţul stabilit de producătorii austrieci este de aproape 2 milioane de euro, informează Daily Mail.

Luxoasa rulotă, care depăşeşte orice imaginaţie la capitolul facilităţi, are dotări pe măsură: un living imens, un dormitor matrimonial, băi cu toaletă separată, o bucătărie funcţională, un bar, un sistem de încălzire electronic prin podea controlat prin iPhone, finisaj interior din piele şi alte accesorii scumpe.

În plus, vehiculul este supravegheat de camere video, are mobilier retractabil, wirelles şi un sistem de aer condiţionat. Podelele sunt construite din lemn, la fel ca şi mobilierul modular. Mai mult, rulota dispune şi de o "terasă" de 20 metri pătraţi pe acoperiş, care se activează prin apăsarea unui buton. În cabina conducătorului auto există de asemenea un pat supraetajat.

Capacităţile tehnice ale vehiculului sunt aceleaşi pentru "palazzo mobile home", "VIP" şi "promotion vehicule", toate cele trei versiuni de piaţă ale rulotei - un motor de 510 cai putere cu transmisie automată, la care se adaugă un sistem de evacuare "dual sport" şi un sistem de direcţie asistată electric (EPS).

Rulota pare mai degrabă o vilă de lux şi nu o rulotă banală şi înghesuită, mai ales că are o lungime de peste 12 metri şi o greutate de 20 de tone. Citiţi mai mult despre cea mai scumpă rulotă din lume pe www.gandul.info