Gastronomie

Revelion 2012 în capitale europene: Cât costă cina festivă în Amsterdam, Paris sau Barcelona?

02 oct 2011 843 afişări de Mirabela Tiron
Din aceeaşi categorie
 Revelion 2012 în  capitale europene: Cât costă cina festivă în Amsterdam, Paris sau Barcelona?

O scurtă vacanţă de tip city break în Amsterdam, Paris sau Barcelona este o bună alegere pentru cei care nu vor să stea acasă de Revelion 2012 ci să se plimbe pe bulevardele occidentale şi să ia cina festivă într-un restaurant cochet.



Pentru patru zile în capitala Olandei aveţi nevoie de 480 de euro, preţ în care intră biletele de avion dus-întors cu compania aeriană Air France şi cazare pentru trei nopţi la un hotel de patru stele, potrivit unei oferte a agenţiei de turism Eturia. Sejurul în Amsterdam începe pe 30 decembrie şi se finalizează pe 2 ianuarie. Dacă doriţi şi masă festivă în cadrul restaurantului din hotel mai trebuie să adăugaţi între 100 şi 150 de euro de persoană.



Dacă vă atrage mai mult petrecerea Revelionului 2012 în apropiere de turnul Eiffel, atunci ar trebui să alegeţi un sejur de patru zile în Paris. Aproape 590 de euro costă o vacanţă în capitala Franţei, cu transport cu avionul asigurat, cazare la hotel de patru stele, însoţitor vorbitor de limba română, potrivit agenţiei Terra Tour Holidays. Masa festivă nu intră în preţul pachetului, vine ca opţional contra unei sume de minim 100 de euro.



Şi Barcelona este o opţiune de luat în considerare, mai ales când pe masa de Revelion 2012 se vor pune cârnaţii tradiţionali (chorizo), tortilla şi paella cu pui.

Un sejur de cinci zile, în care se face un tur pe principalele bulevarde ale oraşului, costă 529 de euro de persoană, în acest tarif fiind incluse biletele de avion dus-întors şi cazare la hotel de patru stele. Pentru cina festivă de Revelion 2012 în restaurantul unul hotel de patru stele mai trebuie să alocaţi 110 euro. Copii cu vârsta sub 12 ani plătesc doar jumătate din acest preţ.



Pentru Revelionul 2012 operatorii din turism au pregătit oferte nu doar în capitalele europene, ci şi în destinaţii din America, Asia şi chiar Africa.