După Afaceri

(P) Noul tău HUAWEI WATCH GT 3 Pro te aşteaptă acolo unde inovaţia aduce la un loc designul şi tehnologia

31 mai 2022 186 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Simţi nevoia de a face o schimbare, nu? Totuşi, parcă ai vrea ca schimbarea să fie una curajoasă, nu chiar riscantă, şi să rămâi în final cu o experienţă premium şi cu un partener care să îţi ofere sentimentul de stabilitate.

Huawei vine cu răspunsuri la nevoile tale, iar noul smartwatch HUAWEI WATCH GT 3 Pro se anunţă a fi exact partenerul de tehnologie pe care îl vrei, zi de zi, pe termen lung.

Fie că eşti un antreprenor dinamic, un manager cu o viaţă activă sau chiar un sportiv de performanţă, cel mai nou model din seria GT îmbină pentru tine un design premium cu tehnologie de ultimă generaţie şi îţi aduce funcţii noi.

Acum, ai mai multe modalităţi ca niciodată pentru a integra smartwatch-ul GT 3 Pro în activităţile cotidiene, mai ales când vine vorba de programele destinate activităţilor sportive sau de monitorizarea sănătăţii.

Disponibil atât în varianta de titan, cât şi în cea de ceramică, noul HUAWEI WATCH GT 3 Pro este echipat cu un ecran AMOLED high-definition de 1,43 inci. Fiind mai mare, ecranul cu rezoluţie high-definition 466x466 oferă şi mai multă claritate decât versiunile anterioare.

 

Cu măiestrie, pentru tine

Noul dispozitiv din seria GT prezintă o calitate a materialelor impresionantă încă de la prima vedere. În cazul variantei cu carcasă din titan, aceasta a fost şlefuită pentru a avea un finisaj tridimensional.

Pe lângă carcasa proiectată pentru a rezista în timp, ecranul este fabricat din sticlă de safir şi are o duritate similară cu cea a diamantului, iar partea din spate este realizată din ceramică high-tech.

Este interesant de ştiut că a fost nevoie de peste 60 de procese pentru a trece dela pulberea de zirconiu ceramic la produsul finit.

În cazul variantei WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition, aceasta vine cu un design elegant, în care farmecul metalului se lasă completat de simplitatea ceramicii. Fiecare ceas din ediţia ceramică a trecut prin 13 procese de şlefuire cu abrazivi diamantaţi timp de 10 zile înainte de a părăsi fabrica.

 

Pentru că vrei mai mult

Compatibil cu orice smartphone, noul tău WATCH GT 3 Pro nu vine doar cu un design premium, ci şi cu funcţii inovatoare susţinute de o tehnologie de ultimă generaţie.

Dispozitivul aduce funcţii de sănătate noi, care funcţionează cu o precizie fără precedent. În premieră, Huawei a introdus pe un ceas funcţia EKG, care permite măsurarea EKG în timp real şi oferă informaţii precum ritmul sinusal sau fibrilaţia arterială.

Mai mult, smartwatch-ul GT 3 Pro poate fi utilizat pentru detectarea rigidităţii arteriale, ceea ce înseamnă că funcţionează pentru monitorizarea riscului apariţiei de boli cardiovasculare.

Vei descoperi că Huawei a creat pentru tine dispozitivul de care ai simţit că ai nevoie de fiecare dată când te-ai dus la sală sau la antrenament.

Dacă eşti pasionat de înot, trebuie să ştii că WATCH GT 3 Pro are o rezistenţă crescută la apă. Mai exact, ceasul a trecut prin 200 de runde de testare a presiunii apei şi a dovedit o performanţă ieşită din comun în ceea ce priveşte rezistenţa, reuşind să suporte scufundări de până la 30 de metri adâncime.

Noul smartwatch oferă posibilitatea de a alege din 100 de moduri inovatoare de antrenament. Spre exemplu, utilizatorii care aderă la o viaţă activă pot folosi funcţia de planificare inteligentă a alergării.

Aceasta permite crearea unui plan personal de alergare cât mai potrivit pe nevoile utilizatorului, luând în calcul istoricul fizic, cel al traseului şi obiectivele de performanţă setate. Ulterior, dispozitivul continuă analiza unor parametri pentru a oferi sfaturi profesionale.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro, noul tău partener de antrenamente, îţi permite sincronizarea datelor din funcţia de planificare inteligentă cu alte dispozitive compatibile, dar şi aplicaţii precum Runtastic sau Komoot.

 

Promisiunea tehnologiei

ADN-ul sportiv al noii generaţii din seria GT este o garanţie, iar ceasul a fost gândit cu capabilităţi hardware şi software îmbunătăţite, precum şi cu moduri sport mult mai ample care completează experienţa premium.

La nivel de tehnologie, WATCH GT 3 Pro integrează GNSS cu cinci sisteme cu bandă dublă şi dispune de cinci sisteme de satelit majore: GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS ce acoperă întreg globul, cu performanţe excelente anti-interferenţe, reducând la minimum probabilitatea oricărei erori.

Pentru că eşti o persoană dinamică, în mişcare, noul smartwatch HUAWEI este aici să îţi ofere tehnologia care îţi permite să-ţi petreci timpul exact aşa cum vrei.

În cazul HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition, durata de viaţă a bateriei este una prelungită, oferind o autonomie de 14 zile dacă dispozitivul este utilizat în mod obişnuit, respectiv 8 zile dacă utilizarea este una intensă.

De cealaltă parte, WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition promite o autonomie de 7 zile pentru o utilizare obişnuită, respectiv 4 zile în cazul unui mod de utilizare intensă.

Nu în ultimul rând, dispozitivul include încărcare wireless, iar viteza de încărcare este cu 30% mai mare în comparaţie cu modelul WATCH GT 2 Pro. Astfel, noua generaţie din familia WATCH GT este gata de plecare atunci când eşti şi tu.