După Afaceri

(P) Petre Fumuru, Ambasador Naţional Single Malt Society: „Am înţeles în timp că single maltul este mai mult decât un produs”

04 dec 2017 772 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Cunoscutul prezentator TV Petre Fumuru s-a alăturat proiectului Single Malt Society în calitate de ambasador naţional. Din rolul său, Petre va participa la întâlnirile cu membrii clubului şi va comunica publicului ce înseamnă pentru el alegerea şi contextul potrivit pentru a se bucura de acest tip de whisky.

„Am înţeles în timp că single malt-ul este mai mult decât un produs. Este o băutură cu traditie, iar poveştile sale sunt captivante. E fascinant să descoperi istoria unor familii sau oameni care au pus pasiune în prepararea unui single malt şi modul în care o fac. Să încerci arome diferite, care provin din distilerii de single malt din toată lumea şi care sunt obţinute în zeci de ani. Este o băutură care impune respect datorită complexităţii sale şi trebuie tratată ca atare.”, declară Petre Fumuru.

Pentru a putea face parte din comunitate, iubitorii de single malt din România sunt invitaţi să se înregistreze pe platforma www.singlemaltsociety.ro. Site-ul funcţionează ca o bibliotecă digitală care conţine materiale despre fabricarea unui whisky single malt şi ţările în care se produce, recomandări privind consumul lui, noutăţi din partea ambasadorilor, precum şi alte secrete despre această băutură care îmbină tradiţia cu modernitatea.

În ceea ce priveşte activitatea ambasadorilor Single Malt Society, ea va putea fi urmărită în social media prin intermediul hashtag-ului #singlemaltsociety atât în paginile lor, cât şi în cele dedicate comunităţii.