Style

15.000 de fani au ascultat ieri live trupa Roxette

31 mai 2011 576 afişări de Mediafax
Din aceeaşi categorie
15.000 de fani au ascultat ieri live trupa Roxette

Din fericire pentru fanii Roxette, ploaia de luni seară s-a oprit cu o oră înainte de mult aşteptatul eveniment. Aflaţi în premieră în România, cei doi membri Roxette au urcat pe scena de la Zone Arena mai mult decât punctuali, în jurul orei 20.10, în ropote de aplauze, şi au deschis concertul cu piesa "Dressed For Success".

A urmat celebra "Sleeping in My Car", după care solista, Marie, îmbrăcată în pantaloni şi jachetă din piele, a salutat publicul şi a spus că "este o zi foarte specială". De altfel, Marie a împlinit 53 de ani chiar în ziua concertului de la Bucureşti. Cei prezenţi nu au uitat acest lucru şi au avut grijă să-i strige şi să-i cânte "Happy birthday!", dar şi să ridice cartonaşe cu inimioare, în pauzele dintre melodii.

După cea de-a treia piesă, "The Big L", s-a adresat mulţimii şi cealaltă jumătate Roxette - Per Gessle: "Bună seara, România! Este fantastic să fim aici. E pentru prima dată. Mulţumim că ne-aţi aşteptat atâţia ani". Citiţi cronica concertului de ieri seară pe www.mediafax.ro.