Style

16 ore de muzică electronică şi dans continuu la Liberty Parade, pe litoral

31 iul 2011 217 afişări de Cătălin Legănel
Din aceeaşi categorie
16 ore de muzică electronică şi dans continuu la Liberty Parade, pe litoral

Peste 60.000 de oameni sunt aşteptaţi să participe, la sfârşitul acestei săptămâni, la Liberty Parade, care va avea loc, la fel ca în fiecare an, în şase staţiuni din sudul litoralului, fanii urmând să aibă parte de 16 ore de muzică electronică şi dans continuu.

Potrivit organizatorilor, caravana camioanelor cu DJ-i care mixează live, cu animatori şi multe fluiere va porni, ca în fiecare an, din staţiunea Olimp, sâmbătă, la ora 16.00. Caravana Liberty Parade, compusă din camioane descoperite în care DJ-ii mixează live, va defila apoi pe traseul Olimp - Neptun - Jupiter - Cap Aurora - Venus - Saturn, iar centrul distracţiei din noaptea de 30 spre 31 iulie va fi pe plaja dintre staţiunile Venus şi Saturn, unde se vor aduna mii de tineri la Liberty Parade Arena.

Invitat special la această ediţie este Sharam, membru al trupei Deep Dish, dar care s-a lansat şi în cariera solo din 2006. Sharam este un DJ şi producător iranian-american de muzică progresiv-house, care a format împreună cu colegul său, Dubfire, trupa Deep Dish, câştigătoare a numeroase premii de-a lungul carierei: în 1998 - titlul Best International DJ, acordat de revista Muzik Magazine, în 2001 - nominalizaţi la Grammy Awards la categoria "Remixer of the year".