Style

A fost prima româncă la vârful unui hotel de lux internaţional iar acum trasează dezvoltarea Nespresso pe plan local: Călătoriile sunt plăcerea mea vinovată

09 mar 2017 1997 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie

Sonia Năstase a condus hotelul Howard Johnson, devenit între timp Sheraton, timp de cinci ani, fiind prima româncă aflată la conducerea unui hotel de lux afiliat unui lanţ internaţional. În toamna anului 2014 decide să ia o pauză...de cafea, în prezent Sonia Năstase fiind business executive officer al diviziei Nespresso din cadrul Nestlé România. Anul trecut, Nestlé a deschis primul magazin Nespresso din piaţa locală, amplasându-l în zona Dorobanţi, lângă alte branduri de lux precum Moschino, Brunello Cucinelli sau Canali. La o ceaşcă imaginară cu cea mai bună cafea, Sonia Năstase vorbeşte cu După Afaceri Premium despre viaţa de...după afaceri, iar discuţia este cum nu se poate mai savuroasă.

Obiectul care mă reprezintă cel mai bine este...

colecţia mea de pantofi. Cred cu tărie că accesoriile, în general, sunt o declaraţie de stil a oricărei femei, îi comunică intenţia, starea şi armonia cu ea însăşi. Tot pantofii preiau ritmul nostru interior şi ne conduc paşii spre reuşitele mult dorite.

Plăcerea mea vinovată este...

să călătoresc. Iubesc să cunosc şi să experimentez lucruri noi, alături de familie şi prieteni dragi. Iubesc destinaţiile însorite, plajele, vegetaţia bogată, spectacolul desăvârşit al naturii. Evadez către toate acestea de fiecare dată când am ocazia.

Aventura pe care o pregătesc pentru anul acesta este...

un loc liniştit, cu nisip fin şi apă cristalină. O vacanţă pe ţărmul Atlanticului este una dintre dorinţele ce urmează a fi îndeplinite.

Locul care m-a impresionat anul trecut a fost...

Delta Dunării, în mod special locul în care Dunărea „îmbrăţişează“ marea, zona Sfântu Gheorghe. De altfel, Delta Dunării m-a fascinat dintotdeauna. Este un colţ de rai care îmi arată mereu frumuseţea de a fi român.

Aplicaţia care mă ajută cel mai mult este...

Waze. Mă ajută mereu să fiu la timp la întâlniri chiar şi când traficul oraşului este sufocant.

Ultimul cadou care m-a impresionat a fost...

un superb aranjament floral care a fost ambalat într-un mod neaşteptat de creativ: într-o cutie de forma unei ceşti de cafea.

Următorul lucru pe care îl voi cumpăra va fi...

un covor cu motive florale sau în culori pastelate - bucurie şi remediu după o iarnă lungă!

Întotdeauna veţi găsi în frigiderul meu...

sorbet de lămâie sau o variantă de îngheţată de ciocolată. Dacă reţeta include şi cafea Nespresso ca ingredient special, bucuria este completă.

Am găsit cea mai savuroasă mâncare la...

Restaurantul Maison Blanche din Bucureşti.

Parfumul care mă reprezintă este...

Solaris Eau de Parfum. Un parfum ce redă, olfactiv, frumu­seţea verilor din ţările nordice; prospeţimea notelor citrice de vârf - grapefruit roz, lămâie, mandarine - îmi oferă mereu o stare de armonie cu mine însămi.

Nu pot să zic nu...

micilor plăceri gurmande: ciocolată, cafea Grand Cru, vin de colecţie sau un desert cu provenienţă şi particularităţi unice.

Lifestyle-ul este...

autenticitatea şi acordul cu tine însăţi, în fiecare acţiune pe care o desfăşori. Bucuria de a trăi fiecare experienţă în echilibru şi discreţie. Deschiderea faţă de oameni şi respectul de a nu-i judeca.