Style

Beauty news. Selecţie de produse pentru răsfăţ

15 iul 2014 290 afişări
Din aceeaşi categorie

Gama La Source, by Crabtree& Evelyn, preţ: 196 de lei (casetă cu gel de duş şi loţiune de corp), magazin Crabtree& Evelyn, Băneasa Shopping City

Brandul englez Crabtree&Evelyn a fost fondat în urmă cu 40 de ani, ca o afacere de familie specializată pe săpunuri realizate manual. De atunci brandul a devenit cunoscut în toată lumea şi are magazine în 500 de ţări printre care şi România. Gama La Source de la Crabtree&Evelyn London este cea mai cunoscută şi apreciată pentru calitatea şi varietatea produselor care acoperă toate nevoile de îngrijire: de la şampon şi balsam pentru păr până la creme şi tratamente pentru mâini şi picioare. Printre ingredientele  folosite de brandul englez se găsesc  alge, săruri marine, ulei de migdale sau muşeţel, dar şi lavandă şi alte plante atent selecţionate, ce lasă un parfum proaspăt pe piele. 

 

Tratamente Elysée Spa Retreat, preţ: între 240 de lei şi 2.100 de lei, Elysée Spa Retreat, galeriile comerciale The Grand Avenue

Începând cu luna mai, compania Elysée Concept, ce are şi lanţul de parfumerii cu acelaşi nume, a lansat Elysée Spa Retreat, un spa exclusivist în care s-au investit  100.000 de euro.

Elysée Retreat este un concept nou de relaxare şi înfrumuseţare în care clienţii pot experimenta în exclusivitate în România tratamente Bellefontaine, dar şi alte tratamente asiatice complexe sau tratamente purtând amprenta Elysée Signature.

Din seria tratamentelor Elysée Signature se regăsesc Shiatsu Body&Mind Massage, o experienţă ce constă într-o serie de tehnici complexe care implică întreaga structură osoasă, cu rol în purificarea sistemului circulator. În timp ce printre cele mai apreciate tratamente Bellefontaine este Golden Caviar cu concentrat de colagen şi complex gold-silk,  un tratament intensiv special conceput pentru orice tip de ten, dar în special pentru tenul matur, ce oferă hidratare îndelungă şi un efect reparator în profunzime. Extractul de caviar negru activează şi regenerează membrana celulară, tenul devenind radiant.

Preţurile tratamentelor încep de la 240 lei putând ajunge până la 2.100 de lei pentru un tratament corporal antiaging pe bază de caviar, de 180 de minute.

 

Gama Caudalie Polyphenol C15 by Caudalie, preţ: 119 lei (cremă anti rid pentru ochi şi buze, 163 de lei (Ser de apărare), 137 de lei (Fluidul de protecţie), farmaciile Centrofarm

Pentru femeile care tocmai au împlinit 30 de ani, aflate în căutarea unor produse pentru îngrijirea pielii, care să fie eficiente şi tolerante, Caudalie a creat un regim  puternic, care luptă împotriva oxidării şi a ridurilor. Acesta conţine trei tratamente-expert, care reîncarcă pielea pentru a-i intensifica tinereţea, atât la suprafaţă, cât şi în profunzime.

Serul de Apărare Anti-Rid este produsul cu cea mai mare concentraţie de ingrediente active din gama Polyphenol C15 şi este completat de fluidul de Protecţie Împotriva Ridurilor SPF 20 cu Spectru Larg, un scut antioxidant pentru  tot parcursul zilei. Crema Anti-Rid pentru Ochi şi Buze luptă împotriva oxidării, ridurilor, cearcănelor şi ochilor umflaţi.

 

Parfum Iris Rose  by E.Coudray, preţ: 420 de lei, magazine Beautik

„Arta de a fi întotdeauna frumoasă este întruchipată şi prin arta de a purta un parfum“, scria Edmond Coudray în 1828. Momentele petrecute în „budoirul E.Coudray“ sunt dedicate calmului şi intimităţii, visării şi fanteziei, iar Iris Rose e cea mai recentă adăugire din colecţiile casei de parfumuri.

 Iris Rose creat de casa E.Coudray îmbină aromele feminine de iris şi trandafir cu note discrete de ambră, inspirate din parfumurile vintage. Flaconul rafinat, inspirat de colectia Art Deco şi decorat cu arabescuri florale, păstrează formele delicate care întruchipează budoirul chic feminin.

 

Mini fragrance collection by Salvatore Ferragamo, preţ: 157 de lei (pentru o sticlă), exclusiv magazinele Sephora

Cele 3 parfumuri reprezentative ale casei Ferragamo au fost reinventate într-o ediţie limitată irezistibilă. Inspirate din jucăria preferată a copilăriei - titirezul - parfumurile pornesc într-o călătorie în întreaga lume, asemenea tuturor creaţiilor casei italiene. Fiecare parfum reprezintă o aromă diferită, din ingrediente luxuriante.

Cutiuţa elegantă în care sunt prezentate parfumurile a fost creată  asemenea unei jucării origami, ca variantă modernă a unei cutii de bijuterii, în timp ce sticla păstrează şi ea spiritul ludic şi elegant al casei, prin decoraţiuni aurii şi vesele.

 

 Elysée Spa Retreat, galeriile comerciale The Grand Avenue