Style

Bon Jovi la Bucureşti

09 iul 2011 1847 afişări de Mediafax
Din aceeaşi categorie
Bon Jovi a sosit la Bucureşti

Membrii trupei Bon Jovi au sosit la Bucureşti sâmbătă după amiază, în jurul orei 16.00, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii concertului pe care celebra formaţie îl va susţine duminică seară, în Piaţa Constituţiei.

Organizatorii nu au putut oferi deocamdată detalii privind programul trupei până la ora începerii concertului de duminică.

Formaţia Bon Jovi a susţinut vineri seară un concert în Turcia, la Istanbul.

Accesul la concertul pe care trupa Bon Jovi îl susţine duminică, în Piaţa Constituţiei din Capitală, se va face de la ora 16.00, pe două porţi amplasate, pe Bulevardul Libertăţii şi pe Calea 13 Septembrie, informează organizatorii.

Prognoza meteorologică este favorabilă pentru duminică, anunţându-se vreme frumoasă, cer senin şi temperaturi de maximum 33 de grade Celsius.

Duminică, publicul va avea acces în Piaţa Constituţiei începând cu ora 16.00. Accesul se va realiza prin două porţi poziţionate pe Bd. Libertăţii la extremitatea dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor), respectiv pe Calea 13 Septembrie. Cei care au bilete la peluze, în Normal Circle, respectiv Golden Circle pot intra pe oricare dintre porţi. Celor cu bilete în tribunele VIP A1, respectiv B1 li se recomandă accesul prin porţile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor), iar celor cu bilete în tribunele VIP A2, respectiv B2 li se recomandă accesul prin porţile dinspre Calea 13 Septembrie.

Accesul publicului nu este permis cu aparate de fotografiat sau de înregistrare audio-video, cu umbrele, obiecte contondente, arme albe sau de foc, sticle, pet-uri, can-uri, lasere, stupefiante, medicamente de orice fel (cu excepţia cazurilor în care spectatorii au asupra lor reţeta medicală care confirmă necesitatea consumului).

Achiziţionarea de produse în incinta locaţiei concertului Bon Jovi se va face pe baza jetoanelor care vor putea fi cumpărate de la casieriile special amenajate. Jetoanele achiziţionate şi neconsumate nu vor putea fi răscumpărate la finalul concertului.

Biletele pentru concert au preţuri de 479,3 lei (VIP), 372,8 lei (tribună), 186,4 lei (Normal Circle) şi mai pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, de pe www.eventim.ro. Biletele din zona Golden Circle au fost deja epuizate.

Până în prezent, pentru concertul de duminică al trupei Bon Jovi au fost vândute aproximativ 50.000 de bilete, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii. Citiţi mai mult despre concertul Bon Jovi la Bucureşti pe www.mediafax.ro