Style

Cei mai răsfăţaţi dintre pământeni

22 nov 2018 91 afişări
Din aceeaşi categorie
Grija pentru aspectul fizic şi investiţia în înfrumuseţare nu mai sunt de mult reguli de urmat doar în rândul femeilor. Într-o astfel de piaţă, salonul de îngrijire şi înfrumuseţare AVRA a fost conceput, încă de la lansare, ca un institut de estetică unisex, destinat în aceeaşi măsură femeilor şi bărbaţilor, în contextul în care cererea de proceduri estetice destinate domnilor a înregistrat o creştere semnificativă la nivel internaţional în ultimii ani.

„Ne-am concentrat pe a aduce cele mai avansate soluţii pentru principalele probleme estetice care îi preocupă pe bărbaţi, respectiv ţesutul adipos din zona abdominală şi problema laxităţii pielii pe această zonă, precum şi la nivel facial.  Aşa cum ştim cu toţii, cei câţiva centimetri în plus din zona abdomenului sunt cel mai greu de îndepărtat, chiar şi cu dietă strictă şi exerciţii fizice. Soluţia non-invazivă pe care o oferim în cadrul AVRA Aesthetic Institute este una dintre cele mai premiate metode de lipoliză nechirurgicală, respectiv tehnologia BTL Vanquish Me“, explică Marina Aristotel, managing director AVRA Aesthetic Institute.

Această tehnologie distruge celulele de grăsime fără durere şi fără a intra în contact cu pielea, în protocoale de şase-opt şedinţe de tratamente, a câte 45 de minute fiecare. Practic, este un tip de tratament care poate fi programat în pauza de prânz sau între întâlniri. Cele mai bune rezultate se obţin în urma protocoalelor personalizate, care combină această tehnologie cu alte terapii la fel de eficiente, precum cea cu BTL Exilis, care are ca efect liftingul pielii în zona de tratament, îmbunătăţind conturul şi aspectul zonei.

„Cei care trec pragul institutului sunt bărbaţi moderni, cu vârste cuprinse între 35 şi 55 de ani, pentru care este important felul în care arată şi cum se simt în pielea lor. Bărbaţii încep să aloce un buget mai mare decât în trecut pentru un stil de viaţă sănătos, activ şi pentru proceduri estetice şi produse de îngrijire. Ceea ce încercăm să facem la AVRA este să-i informăm despre beneficiile tehnologiei non-invazive şi să-i îndrumăm spre un tratament adecvat nevoilor lor“, spune Marina Aristotel.

Ca specialist care interacţionează îndeaproape cu nevoile bărbaţilor, ea spune că, de multe ori, aceştia nu cunosc suficient de bine modul în care tehnologia îi poate ajuta să ajungă la cea mai bună versiune a lor din punct de vedere fizic şi ezită, de multe ori, să solicite informaţiile necesare. Cu toate acestea, odată ce înţeleg cum pot folosi tehnologia pentru propriile necesităţi, bărbaţii sunt mult mai deschişi în comunicare şi mai receptivi. Mai mult decât atât, se dovedesc a fi consecvenţi, respectând indicaţiile medicului şi ale terapeutului, astfel că rezultatele obţinute întorc privirile în final.

„Cele mai solicitate tratamente din partea bărbaţilor sunt protocoale combinate ce diminuează circumferinţa zonei abdominale. Printre aceştia, se numără bărbaţi care au un program complex de exerciţii fizice şi o dietă adecvată, dar nu reuşesc să diminueze un depozit de grăsime la nivelul flancurilor, iar atunci tehnologia îi poate ajuta prin dislocarea localizată a ţesutului adipos, să ajungă de la a fi în formă la a avea forma perfectă.“

Printre cerinţele pe care le mai au clienţii institutului AVRA se numără diminuarea părului nedorit prin tratamentele de epilare definitivă cu laser, în special în zona spatelui sau a pieptului. La nivel facial, cererile sunt pentru curăţarea şi detoxifierea tenului, care poate fi încărcat din cauza excesului de sebum sau sensibil din cauza bărbieritului des.

Toate aceste preocupări ale bărbaţilor se manifestă într-o perioadă în care, la nivel mondial, există o adevărată tendinţă ca reprezentanţii sexului masculin să pună accent pe îngrijirea personală. Potrivit unui studiu Euromonitor, citat de Marina Aristotel, piaţa de îngrijire pentru bărbaţi ar putea continua trendul de creştere şi în următorii ani. Astfel, de la 47,2 miliarde de dolari în 2015, piaţa ar urma să depăşească 60 de miliarde de dolari în 2020. Avansul se bazează pe noi categorii de produse care vor fi introduse în rutina de îngrijire a bărbaţilor, pe lângă produsele clasice de bărbierit şi parfumerie, care reprezentau cel mai mare procent de achiziţii în trecut.

„Acest trend se aplică acum şi în cazul tratamentelor şi procedurilor estetice non-invazive sau minim invazive, ce ajută la atingerea obiectivelor personale, completând un stil de viaţă echilibrat, ce îi ajută pe bărbaţi să se simtă bine în corpul lor“, spune Marina Aristotel.

La AVRA, în cazul unui tratament facial, preţul mediu este de 300 de lei per şedinţă. Pentru epilare, preţurile diferă în funcţie de zona tratată, însă, în medie, preţul este de 350 de lei per şedinţă. Pentru remodelarea zonei abdominale, preţurile variază în funcţie de tehnologiile folosite şi de numărul de şedinţe necesare; valoarea medie a unui tratament corporal este de 800 de lei pe şedinţă.