Style

Cel mai stupid denunţ: "Sunaţi la poliţie! Cineva mi-a furat drogurile!"

28 mar 2012 1082 afişări de Paul Comsa
Din aceeaşi categorie
Cel mai stupid denunţ: "Sunaţi la poliţie! Cineva mi-a furat drogurile!"

Colin Roberts şi Mandy Coghlan erau probabil drogaţi când au sunat poliţia într-o seară de primăvară pentru a raporta furtul unor droguri în valoare de 10.000 de lire sterline. Poliţiştii care au ajuns la locuinţa celor doi au fost întâmpinaţi de un miros persistent de canabis şi de cuplul englez. Cei doi au declarat că le-a fost sustrasă cultura de canabis, din care o parte vroiau să o folosească "în scop terapeutic", iar cealaltă parte urma să fie comercializată, scrie Daily Mail.

În urma percheziţiei de la faţa locului, poliţiştii au găsit canabis în valoare de 2.000 de lire sterline. Ancheta a stabilit că drogurile au fost furate de Coghlan care a pretins că le folosea pentru a ameliora suferinţele cauzate de o afecţiune inflamatorie intestinală.

"Sesizarea poliţiei a fost un act de prostie rară", apreciază avocatul lui Coghlan, David Bratt.

Citiţi şi

Cine va câştiga această loterie va primi 18 mil. dolari în fiecare an, timp de trei decenii

Perechea a fost condamnată la 12 luni de închisoare cu suspendare, Roberts a primit 240 de ore de muncă în folosul comunităţii, iar Coghlan trebuie să participe la un tratament de dezintoxicare.

Colin Roberts, 47 de ani, a mai fost condamnat şi în trecut pentru posesie şi cultivare de droguri şi a pledat vinovat pentru fabricare de canabis.

Partenera lui, Mandy Coghlan, nu a avut antecedente penale, dar a pledat vinovată pentru fabricarea de canabis şi pentru port ilegal de armă.