Style

Cine este omul care ar putea primi titlul de cel mai sadic şef din lume?

05 oct 2011 2376 afişări de Ana Raduta
Din aceeaşi categorie
Cine este omul care ar putea primi titlul de cel mai sadic şef din lume?

Proprietarul unui lanţ de supermarketuri din Statele Unite ale Americii şi-a încurajat angajaţii să participe la un concurs intern în care să ghicească numele celor care vor fi concediaţi, scrie BUSINESS Magazin. A pus la bătaie şi un premiu pe măsură - 10 dolari.

William Ernst, în vârstă de 57 de ani, şi-a "câştigat" renumele de "şeful din iad", după ce a trimis o informare internă angajaţilor săi, prin care îi încuraja să participe la acest concurs inedit. Tot atunci, acesta le-a transmis că în magazine circulă mistery shoppers, avertizând casierii să fie extrem de conştiincioşi.

Misty Shelsky a lucrat pentru lanţul de supermarketuri ca şi casieră şi este unul dintre angajaţii care au ales de bunăvoie să-şi părăsească locul de muncă în semn de dispreţ faţă de comportamentulu şefului. Totuşi, în momentul în care a vrut să-şi depună dosarul de şomaj, Ernst s-a împotrivit, susţinând că aceasta nu este îndreptăţită să primească ajutorul, în condiţiile în care nu a fost concediată, ci şi-a dat demisia. Despre şeful de coşmar citiţi mai multe pe www.businessmagazin.ro.