Style

Cine este singurul român care joacă în Super Bowl

03 feb 2012 360 afişări de Radu Faur
Din aceeaşi categorie

Timişoreanul Zoltan Mesko joacă de trei ani la New England Patriots, iar pe 5 februarie unul dintre visurile lui va deveni realitate: va juca în Super Bowl, cel mai important eveniment al anului în Statele Unite.

Sportivul de 25 de ani are însă şi un regret. În tribunele stadionului din Indianapolis nu vor putea ajunge Omi şi Oti, aşa cum îi alintă el pe bunicii pe care i-a lăsat la Timişoara când a plecat alături de părinţi peste ocean.

Elisabeta şi Wiliam Mesko au doi băieţi, unul stabilit în SUA şi celălalt, în Canada. Imediat cum i-am întrebat de nepotul lor, doamnei i-au dat lacrimile. "Mă bucur foarte mult pentru el, dar dorul e foarte mare", a spus bunica lui Zoltan.

Apartamentul familiei Mesko este plin cu poze ale punterului de la Patriots şi ale nepotului din Canada, care practică nataţia. Zoltan şi părinţii lui au plecat în SUA în urmă cu 15 ani şi acum locuiesc în Twinsburg, Ohio. Într-una din pozele înrămate, Zoli poartă un tricou al naţionalei de fotbal a României. "Cei de la Duna TV spun că e ungur. Suntem de naţionalitate maghiară, dar ne-am născut aici şi asta contează. Zoli e mândru că e din România şi spune tuturor că este român", a declarat bunicul starului din NFL. Citiţi mai multe despre singurul român de la Super Bowl pe www.prosport.ro.