Style

Colecţia de vară pentru bărbaţi a Louis Vuitton va fi disponibilă în magazinul de la Bucureşti

07 iun 2017 900 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Colecţia de vară pentru bărbaţi a Louis Vuitton va fi disponibilă în magazinul din Bucureşti în perioada 8 iunie - 2 iulie. Aceasta este o mutare importantă pe piaţa locală de lux în contextul în care este pentru prima dată de la deschidere când magazinul Louis Vuitton vinde haine, chiar dacă doar pe o perioadă limitată.

Magazinul din galeria comercială Grand a hotelului de cinci stele JW Marriott are în ofertă genţi, pantofi şi accesorii. Oferta va fi completată în următoarea perioadă însă cu geci din piele, jeans, pantaloni casual, tricouri şi cămăşi imprimate cu motive animale, elementul central al colecţiei de vară 2017.

Africa şi savana ei, cu oamenii şi cultura aparte a locului, au fost principala sursă de inspiraţie pentru colecţia de vară pentru bărbaţi a Louis Vuitton, directorul artistic Kim Jones petrecându-şi o parte din copilărie în Kenya şi Botswana. La motivele africane (piele exotică, texturi bogate şi imprimeuri cu girafe, tigri sau elefanţi), designerul a adăugat influenţe London Punk astfel încât colecţia cuprinde ţinute moderne, decontractate şi urbane.

Louis Vuitton a intrat pe piaţa locală în iunie 2008, magazinul de 130 mp fiind unul dintre primele deschideri importante de pe piaţa locală de lux.

Mai mult, brandul Louis Vuitton este singurul care a intrat direct în România, în timp ce toate celelalte nume sunt venite în sistem de franciză.