Style

Din vorbă-n vorbă cu Nicuşor Milită, The Concept, despre modă, Italia şi obiecte de suflet. "Un artist pe care l-aş colecţiona dacă aş putea este Brâncuşi, fără îndoială"

11 dec 2018 788 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Nicuşor Milită este sales manager al companiei imobiliar The Concept Real Estate Advisers şi ocupă funcţia de branch manager al Heritage Properties, divizia premium a grupului. The Concept adminis-trează mai multe proiecte în Bucureşti, printre care Soho Unirii, Da Vinci Residence, Barrio Residence, Green Park Herăstrău Residence şi Mogoşoaia Rezidenţial. Compania oferă consultanţă de vânzări pentru apartamente, case şi terenuri, servicii de design interior şi de alegere a mobilierului, property management şi audit energetic pentru clădiri. Când nu se ocupă de vânzări pentru The Concept, Nicuşor Milită este pasionat de modă şi călătorii. O parte a timpului liber o dedică însă cititului pentru că, spune el, un vânzător găseşte în orice carte ceva de învăţat.

Un obiect pe care îl port întotdeauna cu mine şi care mă reprezintă... ceasul meu Tissot Le Locle, preţios pentru mine mai ales pentru că este cadou de la soţia mea.

Cartea pe care o citesc acum este... „The Lost art of closing“ de Anthony Innarino. Fie că sunt cărţi psihologice, de strategie sau romane, vânzătorii vor identifica în ele întotdeauna un spectru nou pe care cu siguranţă îl vor folosi în jobul lor.

Pasiunea mea este... closing-ul/închiderea în vânzări, cu asta mă hrănesc în fiecare zi.

Destinaţia de vacanţă pe care aş recomanda-o este... Toscana, Italia.

O descoperire recentă din Bucureşti este... magazinul Viggo din Piaţa Romană. M-a impresionat mai ales pentru că acesta se află într-o vilă cu o arhitectură deosebită, dar şi pentru că aceasta a avut de-a lungul anului mai multe destinaţii precum cafenele, librării sau fashion shops.

Un monument, muzeu, clădire care m-a impresionat în călătoriile mele este... Palatul Versailles, nu se compară cu nimic la această categorie, cel puţin pentru mine.

Ceasul pe care îl port la mână este... Tissot - Le Locle.

Parfumul meu preferat este... Esencia de la Loewe.

Beau întotdeauna cu plăcere... un pahar de Gentleman Jack.

Primul lucru pe care îl fac când ajung într-un oraş nou este... să găsesc o terasă în centru. Mă aşez la o masă în aşa fel încât să am un view cât mai larg, comand o sticlă cu vin locală şi înglobez spiritul oraşului respectiv observându-l, pur şi simplu.

Cea mai recentă achiziţie exclusivistă este... nu ştiu dacă se încadrează neapărat la zona exlusivistă, dar sunt un om care apreciază obiectele de calitate. Şi aş aminti astfel aici o pereche roşie de pantofi, complet hand-made, achiziţionată din Florenţa, în ultimul city break în care am fost.

Un artist pe care l-aş colecţiona dacă aş putea este... Brâncuşi, fără îndoială.

Sporturile pe care le practic cu plăcere sunt... Tenis de câmp şi Tai Chi. 

Restaurantul meu preferat este... Il Destino din Bucureşti, mâncarea şi serviciile de aici îmi dau întotdeauna o stare de bine. Dar şi Buddha Bar din Monte Carlo, Monaco, este unul dintre restaurantele mele preferate, vederea aici îţi oferă o experienţă completă de dinning.

Un loc de neuitat pe care l-am descoperit în călătoriile mele este... Paris. Oraşul acesta invită întodeauna la magie, de parcă ar avea o energie proprie şi tocmai de aceea Parisul este gazda unora dintre cele mai frumoase amintiri pe care le am.

În frigiderul meu veţi găsi întotdeauna... Hummus.

Obiectele mele preferate din garderobă sunt... cămăşile mele de la Tommy Hilfiger, fac parte cumva din stilul meu personal şi fără ele parcă nu aş mai fi acelaşi eu în fiecare zi.