Style

El aduce în România produsul care s-a transformat într-o obsesie globală: "Cum ajung într-un oraş nou, merg cu transportul public. Descoperi lucruri interesante."

01 iun 2016 12803 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Adrian Simionescu conduce operaţiunile locale ale producătorului de cosmetice de lux Estée Lauder România, companie prezentă pe piaţa din România de aproape două decenii. Estée Lauder este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa mondială a cosmeticelor, având în portofoliu branduri precum Clinique, Estée Lauder, Tom Ford, Bobbi Brown sau MAC. Cea mai recentă mutare a gigantului în România este aducerea brandului de produse de îngrijre La Mer în magazinul Sephora Băneasa.

 

Un obiect pe care îl port întotdeauna cu mine şi care mă reprezintă... îmi plac foarte mult ceasurile, aşa că întotdeauna port ceas la mână.
 
Cartea pe care o citesc acum este... „Dinastia Sunderland-Beauclair“, scrisă de Vintilă Corbul, unul dintre autorii mei preferaţi. Este un scriitor foarte tranşant, care spune lucrurilor pe nume şi descrie totul în detaliu, aşa încât, atunci când citeşti, te transpui în poveştirile lui, ca într-un film bun.

Pasiunile mele sunt ... Sunt pasionat de sport şi mă reprezintă spiritul de competiţie care derivă din această activitate, îmi place să călătoresc, să descopăr locuri pe care nu le-am mai vizitat şi îmi place să mă joc cu cele două fetiţe ale mele. Râdem foarte mult împreună, astfel că această activitate mă relaxează după o zi plină la serviciu.

Destinaţia de vacanţă pe care aş recomanda-o este ... Grecia, cu superbele ei insule, unde poţi practica scuba diving şi unde muntele coboară în mare. Aş opta şi pentru Paris, un oraş în care revin cu plăcere de fiecare dată şi unde mereu descopăr lucruri noi, sau pentru Austria, o destinaţie perfectă pentru pasionaţii de schi. Tot pe lista destinaţiilor pe care le-aş recomanda se află şi Thailanda, unde mergi pentru insulele exotice, apa cristalină, mâncarea deosebită, clima perfectă. Aş recomanda şi o vizită la Tempul elefanţilor, unde poţi face o plimbare călare pe elefant, sau la Tiger Temple.

Cel mai frumos suvenir pe care l-am adus acasă dintr-o călătorie recentă... este un Menorah (sfeşnic cu şapte braţe), adus din Ierusalim.

Ceasul pe care îl port la mână este... un Tissot.

Parfumul meu preferat este... îmi plac foarte mult parfumurile Tom Ford Private Collection.

Obiectele mele preferate din garderobă sunt ... cămăşile. Am diferite cămăşi şi le port aproape în orice ocazie, în combinaţie cu alte piese de vestimentaţie, fie ele elegante, casual sau sport.

Beau întotdeauna cu plăcere un pahar de ... fresh proaspăt de fructe dimineaţa sau un pahar de vin seara.

Primul lucru pe care îl fac când ajung într-un oraş nou este... să merg cu transportul public pentru că astfel descopăr oamenii. Este momentul în care descoperi foarte multe lucruri interesante despre fiecare oraş, despre oamenii care locuiesc acolo şi în acele momente poţi afla informaţii pe care nicio agenţie de turism nu ţi le poate oferi.

O descoperire inedită din Bucureşti este... un colţ din Ţara Soarelui Răsare, mai exact restaurantul Zen Sushi situat în zona Dorobanţi. Este un loc cu o atmosferă intimă, un spaţiu modern unde poţi găsi o masă teppanyaki, plus un adevărat spectacol culinar.

Cea mai recentă achiziţie exclusivistă este... un ceas Hublot pe care îl port cu drag de fiecare dată când am ocazia.

Bijuteriile mele preferate sunt ... verigheta şi ceasul.

Un artist pe care l-aş colecţiona dacă aş putea este ... Michelangelo Buonarroti, pictor şi scluptor cu o imaginaţie şi un talent impresionante, ce a pictat Capela Sixtină din Roma, o adevărată capodoperă. Pentru tablouri realiste l-aş alege pe William-Adolphe Bouguereau.

Site-urile pe care le citesc cu plăcere sunt .... www.udemy.com. Este un portal cu o mulţime de cursuri predate de către specialişti, profesionişti şi freelanceri. Există foarte multe cursuri gratuite, dar şi o bună parte dintre acestea sunt plătite. www.cartiaz.ro. Este un site cu cărţi din domenii precum literatură, artă, e-learning sau economie. Site-ul permite şi încarcarea propriilor cărţi sau articole, ce urmează a fi accesate de oricine.

Restaurantul meu preferat este ... Iconic food wine and design.

Sporturile pe care le practic cu plăcere sunt ... fotbal, şah şi bowling. Mai mult, ador să schiez de fiecare dată împreună cu prietenii mei.

Un loc de neuitat pe care l-am descoperit în călătoriile mele este ... Maldives-Furanafushi Island, unde am fost anul trecut. Este un loc minunat, cu clima perfectă, cu nisip alb, apă cristalină şi oameni prietenoşi.

Ultima masă care m-a impresionat cu adevarăt este... cina pregătită de soţia mea.

În frigiderul meu veţi găsi întotdeauna... fructe şi legume proaspete.

Plăcerea mea vinovată sunt ... florile. Îmi place să fiu înconjurat de flori şi plante, ador natura în toate formele ei