Style

Este marketing director al Toyota România: "Nu am pasiuni în adevăratul sens al cuvântului. Am diverse mici „coup de foudre“, dar până acum niciuna nu a durat prea mult"

24 apr 2017 1776 afişări de Bogdan Alecu
Din aceeaşi categorie

„Depindem de momente, de  percepţii, chiar de vreme uneori, aşa că totul este într-o permanentă schimbare“, spune Diana Stan, marketing director Toyota România. Şi pe bună dreptate, în contextul în care a lucrat zece ani în industria bunurilor de larg consum, un sector cu un ritm infernal de schimbare, iar din ianuarie 2015 a preluat funcţia de director de marketing în cadrul Toyota România. De mai bine de doi ani Diana Stan coordonează activitatea de marketing pentru mărcile Toyota şi Lexus, pe o piaţă auto aflată în creştere, unde competiţia devine tot mai acerbă.
 

Un obiect pe care îl port întotdeauna cu mine şi care mă reprezintă este... telefonul, din păcate.

Cartea pe care o citesc acum este... într-o perioadă în care mai toată lumea este adeptă a imaterialităţii graniţelor fizice, l-am găsit pe Robert Kaplan, care ne propune contrariul. Harta devine punctul zero care ne ajută să discernem o logică istorică vizavi de ceea ce va urma în lume: „Răzbunarea geografiei“.

Pasiunile mele sunt... nu am de fapt pasiuni în adevăratul sens al cuvântului.  Am diverse mici „coup de foudre“  care mă cuprind câteodată, dar până acum niciuna nu a durat prea mult. Îmi place însă mult să merg la teatru şi să călătoresc, iar în ultimul timp am căpătat o  slăbiciune  pentru designul interior şi restau­rări.

Destinaţia de vacantă pe care aş recomanda-o este... Islanda. Am avut ocazia să străbat mica insulă într-un tur off road care a început la Reykjavik, a trecut prin interiorul tunelului săpat în gheaţă albastră a gheţarului Langjökull şi s-a terminat în spa-ul de la Blue Lagoon, care mi s-a părut genial.

Cel mai frumos suvenir pe care l-am adus acasă dintr-o călătorie recentă este... Cele mai frumoase suveniruri sunt pentru mine amintirile. Aşa că le aduc din fiecare călătorie.

O descoperire recentă din Bucureşti este... Piaţa Victoriei „by night“.

Un monument, muzeu, clădire care m-a impresionat în călătoriile mele este... Museo del Prado, din Madrid, care are o galerie superbă de peste 8.000 de tablouri.

Ceasul pe care îl port la mână este... nu port ceas.

Parfumul meu preferat este... în general schimb parfumurile fiindcă îmi este greu să rămân „fidelă“  unei singure arome. Cred că un parfum îţi exprimă pe lângă altele şi starea, dorinţele,  personalitatea cu tot ceea ce implică aceasta. Depindem de momente, de percepţii, chiar de vreme uneori, aşa că totul este într-o permanentă schimbare. 

Obiectele mele preferate din garderobă sunt ... cămăşile albe şi pencil-skirts. Preferinţă clasică.

Beau întotdeauna cu plăcere un pahar de... de câţiva ani am descoperit cramele Purcari, aşa că Rară Neagră de Purcari a devenit vinul meu favorit. Este un vin sec, cu un gust şi dur şi  catifelat în acelaşi timp. 

Primul lucru pe care îl fac când ajung într-un oraş nou... încerc să îl străbat şi să absorb din el o parte care să îl facă unic pentru mine. Asta bineînţeles dacă nu sunt după o călătorie de multe ore şi atunci tot ceea ce îmi doresc este să dorm.

O descoperire inedită din Bucureşti sunt... teatrele  experimentale. Îţi dau un sentiment incredibil: sunt unice, senzoriale, interactive. Teatrul Labirint este cel mai frumos exemplu care îmi vine în minte.

Cea mai recentă achiziţie exclusivistă este... un răsfăţ total: o pereche de pantofi Prada roşii care seamănă în mod bizar şi amuzant cu cei ai lui Dorothy din Vrăjitorul din Oz.

Bijuteriile mele preferate sunt... inelul de logodnă. Este singura bijuterie pe care o port mereu.

Un artist pe care l-aş colecţiona dacă aş putea este... excentricul Salvador Domingo Felipe Jacinto Dalí Domenech.

Restaurantul meu preferat este ... nu am un restaurant preferat. Sunt însă mai multe locuri în Bucureşti unde merg cu plăcere:  White Horse, Studio80, Nomad, Uanderful.

Sporturile pe care le practic cu plăcere... astă-vară  am descoperit, mulţumită hergheliei Cross-Country de la Prod, cât de mult îmi place echitaţia şi cât de frumos este să te plimbi călare în apropierea câmpurilor de tuberoze de la Hoghilag.

Un loc de neuitat pe care l-am descoperit în călătoriile mele este... un loc foarte puţin cunoscut în Sykia (Grecia), destul de retras cu o plajă perfectă: Tigania Beach.  

Ultima masă care m-a impresionat cu adevărat este... este greu să îmi aduc aminte. Nu sunt o gurmanda de felul meu, aşa că mesele nu mă prea impresionează. Reţin mai degrabă atmosfera dintr-un restaurant, decorul, atitudinea oamenilor.

 

În frigiderul meu veţi găsi întotdeauna...

mandarine. Le plac foarte mult copiilor, aşa că nu au voie să lipsească. 

 

Plăcerea mea vinovată...

ciocolată neagră! Sub orice formă.