Style

Good Life

09 dec 2013 573 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Indexul locurilor şi produselor exclusiviste iubite de bon-viveuri şi connaiseuri, de la magazine de lux până la spa-uri şi accesorii.

1. Stil aristocratic

Pentru cei ce iubesc stilul aristocratic, Tudor. Personal Tailor a lansat o nouă colecţie de sezon, inspirată parcă din garderoba capetelor încoronate de la Buckingham Palace. LEGACY, cea de a patra colecţie lansată de Tudor. Personal Tailor e realizată în culori de toamnă (cărămiziu, verde închis şi gri) potrivite pentru ţintutele clasice, business, la care se adaugă accente de culori vii, în tendinţele sezonului.

Materialele propuse de piesele vestimentare din colectia LEGACY sunt preponderent stofe din lână naturală sau tweed. Piesa de rezistenţă a colecţiei este sacoul la două rânduri de nasturi, în nuanţe discrete de verde smarald, potrivit pentru o seară lângă şemineu sau o plimbare în natură.

Colecţia de paltoane realizată de Tudor. Personal Tailor s-a diversificat la rândul său, oferind pe lângă clasicele paltoane din stofă, caşmir sau păr de cămilă şi o nouă generaţie de trench-uri lucrate tradiţional sau din material impermeabil.

2. Extravaganţă libaneză

Ca într-o prelungire a verii şi a culorilor ei fantastice, noua colecţie de ţinute haute couture Lucia Bella mizează pe nuanţe calde, mătase 100% naturală şi broderii tradiţionale libaneze.

Colecţia este disponibilă în boutique-ul din Calea Victoriei numărul 84 şi cuprinde o varietate de modele, de la rochii sau ţinute de cocktail până la creaţii flamboaiante destinate apariţiei pe covorul roşu.

Doamnele care sunt în căutarea unor accesorii spectaculoase pentru petrecerea dintre ani vor găsi tot aici şi inele şi coliere cu forme inedite şi iz oriental, din metale preţioase sau împletituri speciale.

3. Accesorii pentru statut

O bijuterie poate schimba cu totul ţinuta unei doamne, mai ales  dacă e vorba de piese ce-şi impun personalitatea cum este un colier de perle Allure de la Mikimoto sau o pereche de cercei din cabinetul de curiozităţi al brandului Boucheron. La rândul său, Pippo Perez oferă bijuterii jucăuşe pentru a păstra spiritul ludic chiar şi asortat la o ţinută mai clasică, business sau de seară.

Piesele de mai sus se găsesc în magazinul Ellinas din galeriile de shopping The Grand Avenue, care este pe piaţă din anul 2009 şi este parte a Grupului Chronolink, importatorul exclusiv Rolex în România.

4. Meditaţie la sfârşit de an 

Pentru pregătirea dinaintea Sărbătorilor recomandăm o zi la spa. La Bali Spa, din cadrul hotelului Radisson, toate tratamentele încep cu un ritual de reflexologie pentru tălpi, pentru a te ajuta să laşi în urmă problemele de peste zi.

Pentru o călătorie de două ore în universul zen al insulelor, puteţi încerca un  Spa body Ritual (scrub pe tot corpul, împachetare şi masaj timp de o oră) care curăţă corpul şi linişteşte mintea, un Balinese Ritual cu ingrediente exotice sau un tratament Zen Ritual pentru armonizarea corpului şi a minţii.