Style

(P) MADISON absolute beauty prezintă Atelier Cologne

26 iun 2013 205 afişări
Din aceeaşi categorie
Cristophe Cervasel, unul dintre cei doi fondatori ai casei de parfumuri Atelier Cologne, a participat la Bucureşti, la cel mai recent eveniment al MADISON absolute beauty dedicat clienţilor săi şi a prezentat acestora întreaga linie de parfumuri. 
 
“M-am simţit extrem de onorat să văd un număr atât de mare de clienţi interesaţi de aromele noastre, dar şi de poveştile fiecărui parfum. De asemenea, am fost plăcut impresionat să descopăr că fiecare invitat era cucerit de către unul din parfumurile mele. A fost un public select care m-a făcut să mă simt binevenit şi pentru care mă voi reîntoarce cu prima ocazie”, declară Cristophe Cervasel. 
 
Atelier Cologne nu este o companie obişnuită de parfumuri. Pornind de la pasiunea pe care o au cei doi fondatori, Sylvie Ganter şi Christopher Cervasel, pentru coloniile de citrice, aceştia au creat o nouă clasificare, Cologne Absolue. Spre deosebire de celelalte arome de citrice, Cologne Absolue are o concentraţie mai mare de parfum şi se pot simţi notele sofisticate pentru un timp îndelungat pe piele. Parfumierii amestecă ingredientele de cea mai înaltă calitate cu citrice proaspete pentru a reda arome unice şi memorabile. 
 
“Mă bucur că am putut să ofer clienţilor noştri o privire în culisele unuia dintre cele mai efervescente branduri ale noastre. Îmi doresc ca pentru clienţii noştri MADISON să fie acea poartă şi acel spaţiu în care ei să poată avea acces la întreaga lume fascinantă a parfumurilor, cu toţi actorii din rolurile sale principale”, declară Madeleine Florescu.
----------------------------------------------
 
Atelier: O încăpere de lucru sau un studio, în special destinat unui artist, artizan sau designer. Un loc conceput pentru executarea lucrurilor artizanale, pentru a practica arta sau a petrece timpul liber; un loc în care un artist creează arta sa. 
 
Cologne: Apa de colonie originală a fost creată cu trei sute de ani în urmă de un parfumier italian stabilit în Köln, Germania. Amestecul proaspăt de uleiuri citrice a fost inspirat de plaiurile natale. A oferit alternativa revoluţionară a parfumurilor grele ale epocii şi a inspirat un nou mod de a purta parfumul personal. 
 
Atelier Cologne: Maeştrii parfumieri ai Atelier Cologne combină extracte inedite şi rare cu citrice proaspete pentru a crea Colognes Absolue. Colecţia descrie zece momente, zece caractere: Orange Sanguine, Grand Néroli, Bois Blonds, Trèfle Pur, Oolang Infini, Vanille Insensée, Rose Anonyme, Ambre Nue, Vetiver Fatal şi Mistral Patchouli. Fiecare parfum surprinde emoţii preţioase şi amintiri puternice.
 
Atelier Cologne, creator al Cologne Absolue. 
La MADISON  absolute beauty vă oferim cele mai exclusiviste parfumuri, parfumuri de nişă, parfumuri rare, esenţe de cameră şi numeroase produse cosmetice preţioase. 
 
Liniile noastre întrunesc întotdeauna cele mai înalte standarde ale artei tradiţionale, măiestriei parfumeriei, geniului, ale modernismului şi ale talentului creator. 
 
Suntem primii care vă aduc lansări sezoniere ale celor mai noi apariţii în domeniul parfumeriei de nişă. De aceea MADISON s-a transformat într-un adevărat cult şi continuăm să răspândim aroma a ceea ce suntem.