Style

Recomandarea zilei: "Desert Rose" cu Sting la Bucureşti

06 iun 2011 441 afişări de Negoita Anca Maria
Din aceeaşi categorie
Recomandarea zilei: "Desert Rose" cu Sting la Bucureşti

După multele concerte sold-out din America de Nord, Europa şi Australia, turneul Symphonicity se prelungeşte anul acesta cu spectacole în Franţa, Germania, Italia şi Europa de Est. Iar pe 6 iunie, în Piaţa Constituţiei, Sting va cânta pentru români.

Cei de la Emagic îşi revin în forţă. Unul dintre cele mai importante şi interesante concerte ale verii le poartă semnătura. Sting, alături de live band şi orchestră, a fost caracterizat pste tot în lume ca fiind "rock magic", "perfect în absolut orice detaliu... o reprezentaţie ideală", "sublim din toate punctele de vedere".

Nici nu ne îndoiam. Iar acum magia vine la Bucureşti. Turneul îl prezintă pe artist într-o serie de concerte inedite, în cadrul cărora acesta interpretează cele mai cunoscute hit-uri din cariera sa într-o nouă versiune, reorchestrată pentru aranjament simfonic. Printre cei care i-au reorchestrat piesele se numără Jorge Jorge Calandrelli, David Hartley, Michel Legrand, Rob Mathes, Vince Mendoza, Steven Mercurio, Bill Ross, Robert Sadin şi Nicola Tescari.

Citeşte mai multe despre Sting la Bucureşti în Time Out