Style

Selecţie de produse pentru răsfăţ

03 dec 2015 604 afişări de Roxana Pricop
Din aceeaşi categorie

Parfumuri cu pulbere de aur, încapsulate în flacoane-opere de artă ce amintesc de creaţiile lui Lalique sau arome cu efect de feromon sunt recomandările DA Premium pentru acest sezon. „Cerul este limita“ când vine vorba despre lux şi stil, iar maeştrii parfumieri ştiu cel mai bine acest lucru. Dovada vie sunt „superlativele“ olfactive menite să încânte şi cele mai pretenţioase „nasuri“.

Aurul şi parfumeria au fascinat de mii de ani dinastii întregi, ambele fiind sinonime cu puterea şi prosperitatea, eleganţa şi luxul.

La fel ca aurul, parfumul a fost asociat cu divinitatea şi simbolizează căutarea perfecţiunii şi dorinţa de atingere a absolutului. Aceste valori se reunesc şi stau la baza conceptului de parfumerie artistică Atelier des Ors. Fiecare creaţie Atelier des Ors este pusă în valoare în mod sublim de pulberea de aur din interiorul flaconului, ce exprimă latura preţioasă a casei, în timp ce forma rotunjită a flaconului şi calitatea desăvârşită a sticlei reflectă latura senzuală.

Cele cinci parfumuri create de maeştrii Atelier des Ors au menirea de a aduce la încheietură aroma luxului desăvârşit. Dintre acestea se remarcă „Cuir Sacre“ un parfum puternic şi vibrant, conceput ca un vis andaluz. Parfumul transpune o plimbare pe străzile Cordobei, printre vechile castele şi moschei, când mirosul cald de piele şi condimente îmbată simţurile.

Parfumul este disponibil în parfumeriile Elysée.

 

„Ombre Rubis“ recent lansat în România de casa franceză Jean-Charles Brosseau este un parfum delicat şi deosebit ce poate fi purtat asemeni unei bijuterii cu perle în acele momente din zi sau din noapte în care scopul final al purtătoarei este de a se face subtil remarcată.

Flaconul parfumului aminteşte de cel al creaţiei legendare - Ombre Rose, parfum creat de Brosseau acum trei decenii şi care a intrat în istoria celor mai apreciate parfumuri.

„Ombre Rubis“ a fost conceput în colaborare cu parfumierul Thomas Fontaine. Parfumul este rezultatul unei asociaţii uimitoare de note de bergamotă, citrice, rubarbă şi mimoză.

Floarea de portocal, iasomia de apă şi frunzele de violetă completează această compo­ziţie sofisticată, care se încheie cu moliciunea aproape comestibilă a vaniliei de Madagascar şi nucii de cocos.

Parfumul este disponibil în parfumeriile Beautik.

 

Efect antiîmbătrânire şi machiaj, un duet imposibil de refuzat.

Aşa sunt şi blush-urile de la Ellis Faas care dau pomeţilor o tuşă de culoare în timp ce răcoresc şi tonifică pielea, pentru un look fresh, conţinând de asemenea apă de trandafir pentru un efect antiîmbătrânire.

Vogue Paris a numit-o pe Ellis Faas drept "unul dintre cei mai influenţi make-up artişti ai timpurilor sale".

În 2009, Ellis a lansat propria linie de make-up, unică în lume.

Întreaga colecţie este de textură lichidă, încapsulată în recipiente de tip stilou cu un aplicator sub formă de pensulă sau burete.

Blush-urile sunt disponibile în parfumeriile Elysée.

 

Magnificence de la Lierac este prima gamă bazată pe complexul D-Glyox pentru îngrijirea tenului care luptă împotriva apariţiei ridurilor, pentru a reda fermitatea şi strălucirea.

Cercetările companiei franceze Lierac au evidenţiat efectele benefice ale D-Glyox împotriva glicoxidării celulare, unul dintre procesele celulare care duc la îmbătrânirea pielii.

D-Glyox, brevet Lierac, este un complex care acţionează în toate stadiile procesului glicoxidării, prin combinaţia exclusivă a trei ingrediente active cu proprietăţi puternice anti-aging - flori de rodie, arbore de mătase şi peptide lipozomiale.

Gama Magnificence este disponibilă în Farmaciile Help Net.

 

„Molecule 01“ sau parfumul cu efect de feromon este deja considerat un cult în Marea Britanie.

„Molecule 01“ al casei germane Escentric Molecules conţine ingredientul Iso E Super, ingredient olfactiv cu impact magnetizant asemănător feromonului. Aroma sa se contopeşte cu pielea, intensificând sex-appeal-ul purtătorului. Când parfumierul Geza Schoen, „nasul“ din spatele Escentric Molecules, a mirosit pentru prima oară Iso E Super, ceva s-a schimbat pentru totdeauna.

„Iso E Super este foarte neobişnuit. Niciodată nu poţi spune că ai mirosit suficient. O singură adulmecare şi îţi doreşti întreaga sticlă. E ca un drog“, spune Geza.

Dintre starurile care au devenit utilizatori devotaţi ai creaţiilor Escentric Molecules se numără Kate Moss, Naomi Campbell, Mario Testino, Dita Von Teese sau Mika.

„Molecule 01“ este disponibil în ediţie limitată doar în parfumeriile Beautik.