Style

Selecţie de produse pentru răsfăţ

10 aug 2016 1026 afişări de Alina-Elena Vasiliu
Din aceeaşi categorie

Când vacanţele nu ţin cont de graniţe, să găseşti aroma care să se „asorteze“ mai multor destinaţii deopotrivă poate fi o adevărată provocare. Cu design compact, potrivit de la un capăt la altul al lumii, îndrăzneţ, dar şi suficient de discret, parfumul bine ales poate să adauge şi mai multă culoare unei vacanţe cosmopolite. Înainte de a vă face bagajele, citiţi recomandările lunii iunie ale După Afaceri Premium.

În 2013, Francis Kurkdjian a înconjurat Pământul de mai bine de trei ori, a străbătut fiecare continent, realizând călătorii de 25.000 de mile în total. Zboruri cu avionul, jetlag, timp petrecut în călătorii - toate l-au dus cu gândul la un accesoriu de voiaj indispensabil şi, în acelaşi timp, cu un design incredibil de atractiv. Rezultatul a fost Globe Trotter, un element care completează bagajul de călătorie indiferent de zonă sau de momentul zilei. Produsul Casei Francis Kurkdjian este disponibil în parfumeriile Beautik.

 

Oud Mood Collection, de la Maison Francis Kurdjian, cuprinde cinci parfumuri care creează o garderobă excepţională, într-o selecţie creată cu rafinament prin îmbinarea celor mai sofisticate parfumuri Oud pentru zi sau pentru seară. Setul este disponibil în parfumeriile Beautik şi conţine cinci flacoane a câte 11 ml: Oud, Oud Silk Mood, Oud Velvet Mood, Oud Cashmere Mood, Oud Satin Mood.

 

Precum acordurile mistice ale unui alchimist, Oud Divin este un tonic inexplicabil şi imbatabil, un remediu excelent care induce depen­denţa. Oud Delice - un vis dulce, încătuşat într-un parfum, seducător şi delicios de mistic. Într-o singură sticluţă se îmbină armonios acorduri irezistibile de ambră caramelizată şi de miere de Provence. Esenţa îţi trimite simţurile într-o călătorie exotică. Parfumurile Casei Robert Piguet sunt disponibile în magazinele Elysée.

 

Prin Tam Dao, Diptyque ne invită într-o călătorie pentru a descoperi tărâmuri variate: de la îndepărtatele pământuri ale Asiei până la coasta Mediteranei. Spiritul aventuros al fondatorilor Casei Diptyque este evidenţiat prin colecţia Les Voyages. Muntele Tonkin tremură sub paşii elefanţilor cărând esenţa lemnoasă preţioasă, iar copacii de santal maiestuoşi respiră prin căldura junglei. Tam Dao aduce un tribut celui mai căutat copac al pădurii - lemnul de santal. Parfumul este disponibil în parfumeriile Beautik.

 

Cyber Garden, de la Costume National, îşi are originile într-o viziune: scena imaginară a unei grădini din viitor. Esenţa este rezultatul unei călătorii a imaginaţiei într-o grădină futuristă unde natura şi tehnologia se regăsesc într-o armonie completă. Un loc fără limite, unde fizica şi reacţiile neaşteptate sunt într-un echilibru perfect. Ştiinţa şi natura creează un parfum unic şi avangardist. Ennio Capasa a lucrat pentru această creaţie cu parfumierul Antoine Lie, pentru a realiza o aromă neaşteptată. Rezultatul este un parfum proaspăt şi reconfortant, caracterizat de ingrediente preţioase rare. Produsul este disponibil în parfumeriile Beautik.

 

Un parfum cu o senzualitate spirituală, Nirmala Diamond Edition, conceput de Molinard, creează dependenţa unui parfum voluptuos, exotic şi îmbătător. Cu o nouă înfăţişare, designul sticlei este inspirat din tăieturile clasice de diamant. Superba bijuterie parfumată reprezintă interpretarea modernă a sticlei de Baccarat din perioada anilor ’20. Parfumul este disponibil în parfumeriile Beautik.

 

Mister şi un buchet imens de flori exotice într-un parfum chic şi plin de senzualitate. Pour une Femme, creat în 1934 şi reformulat de către parfumierul Richard Fraysse este povestea ascunsă a unei femei elegante şi stilate. Surprinzător de seducător, are o aromă de început dată de romantica portocală, la bază având o notă de muşchi şi mosc. Mereu în tendinţe şi tot­odată păstrând mirosul tradiţional, parfumul este asemenea unei ţinute de mare clasă şi calitate: te reinventează mereu. Şi, mai presus de toate, este un parfum care persistă pe piele, învăluind-o pentru mai mult de opt ore de la prima pulverizare. Alături de aerul plin de încredere, cămaşa elegantă şi un şirag de perle, parfumul Pour une Femme de la Caron nu poate lipsi din arsenalul unei femei extravagante. Produsul este disponibil în parfumeriile Beautik.

 

Upper Ten for Her, noua creaţie a Casei Lubin Paris, este parfumul care persistă în urma tinerelor nonconformiste şi elegante, în timpul serilor extravagante petrecute în oraş. Parfumul se deschide cu un amestec dulce de struguri şi bergamotă, pentru ca apoi să se condimenteze cu acorduri de elemi şi pelin. Notele mijlocii sunt definite de un amestec de trandafir bul­gă­resc, lichior de zmeură şi piper Sichuan, iar în final se disting acorduri lemnoase de ambră, tămâie şi ciocolată neagră. Produsul este disponibil în parfumeriile Beautik.

 

Cristalul Baccarat este un  accesoriu pe care Caron îl ridică la rang suprem prin artiştii săi. Un exemplu relevant este Lady Caron, ediţie de colecţie, un tribut adus simbolului universal american: Statuia Libertăţii. Aceasta a fost, pentru Ernest Daltroff, inspiraţia sa atunci când a păşit prima dată pe  pământ american. Statuia Libertăţii l-a întâmpinat atunci când a zburat spre Statele Unite, lăsând în urmă tărâmurile afectate de război ale Franţei. Sticla este realizată cu măiestrie din cristal Baccarat şi prezintă delicate fire aurii în jurul capacului. Parfumul are culoarea ambrei, iar ambalajul este în forma unei cărţi, ceea ce definitivează aspectul unic al parfumului. Produsul este disponibil în parfumeriile Beautik.