Style

Shakira concertează în Bucureşti, pe 7 mai. Vedeţi aici cât costă biletele

22 feb 2011 113 afişări de Obretin Ana Maria
Din aceeaşi categorie
Shakira concertează în Bucureşti, pe 7 mai

Cântăreaţa columbiană Shakira, celebră pentru hituri precum "Whenever, Wherever", "La Tortura", "Waka Waka", "Hips Don't Lie", concertează, pe 7 mai, la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, în cadrul turneului mondial The Sun Comes Out, informează organizatorul, Emagic.

După concertul susţinut în 2006 la Timişoara, în faţa a peste 20.000 de spectatori, anul acesta, Shakira concertează din nou în România, dar de această dată în Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, pe 7 mai.

Biletele vor fi puse în vânzare vineri, online, pe www.myticket.ro, şi în reţeaua magazinelor Diverta din ţară. Există patru categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: Golden VIP (cu loc pe scaun) - 380 de lei, Tribuna VIP - 280 de lei, Gazon A - 180 de lei şi Gazon B - 120 de lei.

"Shakira este unul dintre artiştii pentru care am primit extrem de multe rugăminţi din partea publicului pentru a organiza un nou concert în România. Mă bucur că acum fanii au ocazia de a o întâlni din nou, de data aceasta chiar la Bucureşti", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.