Style

Sting la Bucureşti, un adevărat concert cu 50 de instrumente - GALERIE FOTO

07 iun 2011 483 afişări de Negoita Anca Maria
Din aceeaşi categorie

A început cu "Bună seara, Bucureşti. Mulţumesc că sunteţi aici" şi a plecat de pe scenă pe acordurile melodiei "I'll send an SOS to the world", după două ore şi jumătate de concert.

Aproape 18.000 de oameni au fost aseară în piaţa Constituţiei pentru a-l vedea şi auzi pe Sting în primul spectacol din turneul european Symphonicity. După nenumărate concerte sold-out în Japonia, Australia şi Noua Zeelandă, Sting a cântat alături de orchestra cu 50 de instrumente şi la Bucureşti.

Am ascultat piese din toată cariera artistului, atât din perioada The Police cât şi din perioada solo, de la "If I ever lose my faith in you" şi "Englishman in New York" la "Roxanne", "Shape of my heart", "Every breath you take" şi "Russian". Orchestra l-a secondat cu solo-uri de vioară, violoncel, trompetă, cu ritmuri de jazz şi bossa nova. "Desert Rose", hitul cântat la bis, a fost, de departe, cel mai reuşit experiment simfonic al serii. Artistul care pare să nu fi îmbătrânit nicio secundă în ultimele două decenii s-a întors pe scenă după bis pentru o ultimă piesă, "Message in a bottle", urmând să-şi ia la revedere de la români pe acordurile "I'll send an SOS to the world" cântate de orchestră.

După Bucureşti, Sting va mai concerta în cadrul aceluiaşi turneu şi la Sofia (7 iunie), Belgrad (8 iunie), Leipzig (23 iunie), Budapesta (30 iunie), Münich (19 iulie) şi Nimes (23 iulie), printre altele.