Style

Trucuri de răsfăţ cu stil: Care sunt parfumurile care vă oferă un boost olfactiv în miez de iarnă. Galerie Foto

01 feb 2017 511 afişări de Alina-Elena Vasiliu
Din aceeaşi categorie

Am colindat pământul pentru a găsi aromele care ar putea lua prin surprindere şi cele mai cultivate nasuri. La finalul călătoriei, După Afaceri Premium vine cu un boost olfactiv de excepţie. Plăcerea este de partea noastră. Ca de obicei.

Două tipuri de trandafir şi-au dăruit bogăţia petalelor pentru a crea parfumul à la Rose, de la Francis Kurkdjian. Două sute cincizeci de trandafiri Centifolia din Grasse (trandafiri de mai), care creează aroma de bază florală, cu accente carnale şi dulci de miere. De asemenea, au fost folosiţi două sute cincizeci de trandafiri Damascena din Bulgaria, sub forma unor uleiuri esenţiale, care creează notele de top cu arome jucăuşe de pară şi lychée.

Produs disponibil în parfumeriile Beautik Haute Parfumerie.

 

Ediţia limitată a parfumului Nuit de Noël de la Caron, ambalată într-o sticluţă din aur, cu piedestal din porţelan fin de Limoges, este o bijuterie muzicală cu note de vals, ce atrage brusc atenţia. Ne aminteşte de Crăciun, de liniştea şi de misterul acelei nopţi magice.

Produs disponibil în parfumeri­ile Beautik Haute Parfumerie.

 

Black Pepper, de la Comme des Garçons, este o coliziune electrică de condimente. Boabele de piper proaspăt zdrobite eliberează un miros condimentat şi uscat, parfumul căpătând o alură de căldură, tot aşa cum mâncărurile piperate au tendinţa de a încălzi corpul. Boabele de tonka „condimentează“ această senzaţie.

Produs disponibil în parfumeriile Madison.

 

Flaconul albastru sidefat de Blue Sapphire, Boadicea The Victorious, este împodobit cu un capac şi două scuturi-emblemă realizate din cositor placat cu aur. Însă parfumul în sine este componenta cea mai uimitoare: notele de lămâie şi portocală oferă o deschidere energizantă înainte de a permite notelor preţioase de trandafir, cardamom şi iasomie indiană să învăluie pielea într-un văl olfactiv, deopotrivă misterios şi senzual, cu ajutorul oud-ului, al ambrei şi al notelor de patchouli. Un cadou special, preţios atât datorită sticlei opulente, cât şi ingredientelor deosebite.

Produs disponibil în parfumeriile Madison.

 

My Cream de la Dr. Kleanthous este un tratament anti-aging creat în funcţie de nevoile individuale ale tenului. Crema ia în considerare aspecte precum sebumul, hidratarea sau toxinele din piele, elasticitatea, vasele capilare, ridurile de expresie, granulaţia pielii, pigmentarea, alergiile sau fotosensibilitatea. Această cremă 100% personalizată se aplică pe faţă, gât şi decolteu, dimineaţa şi seara.

Produs disponibil în clinicile Medispa din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Baia Mare.

 

Strălucitor şi dramatic, Visa Set - Robert Piguet este o avalanşă de mirodenii, flori şi fructe din diferite zone ale Globului. Parfumul devine astfel un paşaport olfactiv.

Produs disponibil în parfumeriile Elysée.

 

Honour Woman Limited Edition de la Amouage este un cadou minunat, trimis din inima Omanului, care revine pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Parfumul are un capac ce reprezintă Moscheea din Oman, încrustat cu pietre Swarovski preţioase.

Produs disponibil în parfumeriile Elysée.

 

Natale, de la Casa Linari, este un parfum de cameră plin de stil şi eleganţă, care păs­trează mirosul săr­bătorilor în casa ta pentru mult timp.

Produs disponibil în parfumeriile Elysée.

 

Flaconul Xmas Bottle, de la M. Micallef, a fost creat manual în ediţie limitată de Crăciun. Este cadoul potrivit pentru o persoană dragă sau, de ce nu, pentru noi înşine. Se poate umple cu parfumul preferat.

Produs disponibil în parfumeriile Elysée.

 

Chanel este generos, ca de fiecare dată şi propune un adevărat răsfăţ pentru buze. 12 creioane, de la nude la roşu puternic, alintă fiecare sărut. Dacă alegerea unei singure nuanţe vi se pare dificilă, nu vă chinuiţi prea tare, ci răsfăţaţi-vă cu toate. Până la urmă, pentru ce sunt sărbătorile dacă nu pentru micile plăceri?

 

În onoarea aniversării a 100 de ani de Quelques Fleurs, Casa Houbigant lansează cea mai pură expresie a acestei arome, prin crearea unui extract de parfum sofisticat, persistent mai mult timp pe piele. Ediţia Quelques Fleurs este ambalată într-o cutie lucrată manual, lăcuită, în care a fost inscripţionat logo-ul brandului, pentru un plus de rafinament.

Produs disponibil în parfumeriile Beautik Haute Parfumerie.

 

Specialiştii Lierac au dus efectul de lifting într-o cu totul altă dimensiune. Gama Liftissime utilizează o tehnologie de ultimă generaţie care asigură pielii un efect global de lifting 3D şi antirid. Ideală pentru pielea uscată, Liftissime Crema hrănitoare restabileşte echilibrul acesteia şi îi conferă un aspect catifelat, vizibil întinerit.

Produs disponibil în farmaciile Help Net.

 

Ingrijirea pielii este cu atât mai importantă în perioada rece, întrucât tenul este mult mai sensibil, fiind expus în mod direct la frig. Caudalie ne oferă soluţia eficientă pentru a contracara semnele trecerii timpului şi efectele negative ale sezonului rece asupra pielii. În luna decembrie, pachetul cadou Premier Cru concentrează toată eficienţa acestei game pentru o acţiune globală anti-aging.

Gama Premier Cru este disponibilă în Farmaciile Help Net.