Style

VIDEO: Ţi-ar fi stat inima în loc: Ce surpriză au avut clienţii unui mall din Anglia

19 feb 2012 2953 afişări de Paul Comsa
Din aceeaşi categorie
Cine a spus că la mall nu poţi avea cea mai mare sperietură din viaţa ta?

Amatorii de senzaţii tari se pot arunca cu coarda de bungee-jumping de pe Barajul de la Vidraru, pot urma un curs de paraşutism sau se pot da cu tiroliana în Adventure Park din Braşov. Mai nou însă şi clienţii magazinelor din mall-uri pot trage sperietura vieţii lor, iar un complex comercial din Londra a demonstrat din plin acest lucru, cu ajutorul unei imagini 3D inteligent aplicate pe podeaua unui lift, scrie Daily Mail.

Când uşa liftului se deschidea, ea oferea o privelişte care era de natură să sperie pe moment până şi cel mai teribil aventurier. Clienţii care chemau liftul "buclucaş" aveau în faţă o privelişte înspăimântătoare creată sub forma unei iluzii optice de artistul britanic Andrew Walker. Oamenii aveau senzaţia că o prăpastie adâncă se cască la picioarele lor şi încercau, de multe ori fără succes, să-şi menţină echilibrul.

Artistul a declarat că "experimentul" din lift reprezintă un punct de pornire pentru dezvoltarea noii atracţii a unui parc de distracţii din Londra - explorarea lumii din adâncuri şi exploatează trei dintre fricile "comune" ale oamenilor: înălţimea, întunericul şi claustrofobia.