Travel

Aţi putea zbura într-un avion roz, cu temă Hello Kitty?

18 sep 2013 439 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Linia aeriană taiwaneză Eva Air a trimis primul său avion branduit cu imaginea Hello Kitty, în Los Angeles, scrie luxuo.com . După ce figura iconică a lui Kitty a însoţit pasagerii liniei aeriene pe rutele asiatice între Japonia, Hong Kong, Coreea de Sud , China şI Guam, celebra pisică fashion va face prima sa călătorie în America de Nord, pe un model B777-300.

De trei ori pe săptămână pasagerii ce călătoresc între Taipei şi Los Angeles se vor îmbarca la bordul unui avion cu temă Hello Kitty, în care totul este imprimat cu faimoasa animaţie.

O astfel de călătorie nu e o opţiune bună pentru cei cu aversiune faţă de culoarea roz pentru că totul, de la biletele de avion, până la ceştile pentru cafea sau chiar săpun şi hârtie igienică, e imprimat cu imaginea Hello Kitty, pe fundal roz.

În momentul de faţă Eva Air  are cinci avioane A330 cu temă Hello Kitty, care zboară în Asia, denumite  Magic, Apples, Music, Around the World şI Speed Puff . Zborurile cu temă roz către Los Angeles au fost lansate chiar astăzi.