Travel

Din mall direct în camera de hotel, doar în Dubai, paradisul cumpărăturilor

08 nov 2013 1039 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Un raport lansat de World Travel Market din Londra spune că un trend în creştere în Orientul Mijlociu vizează parteneriatele dintre hoteluri şi malluri, mai exact construcţia hotelurilor chiar în interiorul mallurilor, scrie luxuo.com

Astfel, după ore întregi de cumpărături “shopaholicii” se pot retrage direct în camerele lor, aflate la 1 minut distanţă,  fără să mai fie nevoiţi să cheme taxi sau să-şi facă probleme de cum vor căra zeci de pungi pline.

 Printre hotel/mallurile déjà existente se numără The Sheraton Dubai Mall şi The Address Dubai Mall, ambele conectate direct cu Dubai Mall, cel mai mare mall din Emiratele Unite Arabe. Kempinski Hotel Mall of the Emirates are de asemenea acces prin lobby către Mall of Emirates.

 Unul dintre cele mai aşteptate proiecte de acest gen, în 2014, este Yas Mall- al doilea cel mai mare centru de shopping din Emirate, care va deveni gazdă pentru şapte hoteluri printre care şi Viceroy Hotel.  Acesta este şi unul dintre cele zece malluri uriaşe ce se află la ora actuală în construcţie, în Orientul Mijlociu.