Travel

Hotelurile londoneze profită de turismul generat de Jocurile Olimpice. Cu ce preţuri sunt întâmpinaţi turiştii?

16 mar 2011 44 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie
Hotelurile londoneze profită de turismul generat de Jocurile Olimpice. Cu ce preţuri sunt întâmpinaţi turiştii?

Hotelurile din Londra au început deja să crească tarifele pentru perioada în care vor avea loc Jocurile olimpice de anul viitor, din 27 iulie- 12 august. Un tur operator a anunţat deja că o noapte la un hotel de patru stele din Londra va costa 1.100 de lire sterline, în condiţiile în care în mod normal o cameră costă 200 de lire sterline/ noapte.

Pe lângă preţurile mari hotelurile vor implementa condiţii "dure" asupra rezervărilor de camere. Dacă clientul va anula rezervarea făcută în perioada Jocurilor acestuia i se va percepe o taxă de 100% din preţul camerei.

Cu 500 de zile înainte, biletele de la Jocurile Olimpice din 2012 s-au pus în vânzare. Vedeţi aici cât costă

Alături de cele mai scumpe bilete din istoria JO, tarifele hotelurilor vor creşte şi mai mult bugetele celor care vor dori să participe la evenimentul sportiv.

Biletele pentru Jocurile Olimpice de la Londra s-au pus în vânzare luni, cu 500 de zile înainte de startul evenimentului. În aceeaşi zi, în piaţa Trafalgar din Londra a fost dezvelit un ceas uriaş, care numără orele rămase până la începerea Jocurilor. 6,6 milioane de bilete au fost puse în vânzare pe site-ul oficial al JO, preţurile acestora ajungând până la 2.012 lire sterline.