Travel

Transformare radicală! Marea Neagră va avea altă culoare. FOTO

02 oct 2015 18947 afişări de ONE ONE
Din aceeaşi categorie

În scurt timp, lucrările de reabilitare a plajelor vor transforma considerabil litoralul românesc. În ce fel? Turştii vor avea în următorul sezon estival spaţiu suficient pe nisip, la fel ca în Miami sau Ibiza, iar Marea Neagră îşi va schimba culoarea.

Cu toate că, pe perioada verii, lucrările la reabilitarea plajelor s-au desfăşurat mai mult în larg, pentru anu-i deranja pe turişti, rezultatul deja se vede. Potrivit cugetliber.ro,firmele care execută lucrările şi-au văzut de treabă şi deja primele rezultate par să se vadă. Dacă în Mamaia şi la Constanţa nu s-a avansat prea mult, la Eforie s-a trecut deja la ultima etapă - înnisiparea. În cursul săptămânii trecute, compania olandeză Van Oord, care se ocupă de sectorul de litoral din Eforie, a demarat acţiunea de înnisipare, astfel încât plaja a câştigat deja câteva zeci de metri.

Se pare că nu doar aspectul plajelor se va schimba radica, ci chiar şi culoarea mării. „Marea va avea altă culoare şi claritate după terminarea lucrărilor“, a declarat pentru adevărul.ro Gheorghe Boeru, preşedintele Romair Consulting, compania autohtonă care a asigurat asistenţa tehnică pentru managementul şi supravegherea celui mai amplu proiect de protecţie a litoralului românesc.

Vedeţi AICI galeria FOTO