După Afaceri

Urmează Gala După Afaceri Premium 2021: Care sunt brandurile de lux care au făcut viaţa oamenilor mai uşoară în pandemie, veţi afla pe 7 octombrie

01 oct 2021 276 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Pe data de 7 octombrie, într-o seară senină (sperăm noi) de toamnă, premiem cele mai importante branduri de lux de pe plan local, acele mărci care au făcut viaţa oamenilor mai uşoară în pandemie.

Fie că este vorba de un gadget, de un parfum sau de un concept inovativ de real-estate ori de o colecţie de modă perfectă pentru noua realitate, toate vor fi menţionate pe scena galei După Afaceri Premium 2021. Nu îi vom uita nici pe curajoşii care au operat restaurante, showroom-uri sau galerii de artă în această perioadă în care nevoie de frumos e mai mare decât oricând.

După Afaceri Premium este o publicaţie lunară de lux care completează Ziarul Financiar din punct de vedere al conţinutului prin trendurile de business lifestyle pe care le prezintă în paginile sale.

Iar gala organizată an de an de revista După Afaceri Premium este cunoscută ca fiind evenimentul care celebrează arta de a trăi frumos şi care reuşeşte să aducă împreună actorii principali din industria de lifestyle şi lux.

Pandemia a venit să schimbe unele lucruri, chiar şi definiţia luxului pentru unii dintre noi. A ne vedea faţă în faţă, a merge într-o vacanţă, a fi la masă alături de cei dragi, toate acestea au devenit, cel puţin pentru o vreme, un lux.

Ei bine, anul acesta, la Gala După Afaceri Premium, tocmai acest lucru vrem să-l celebrăm - arta de a fi împreună, şi de a vorbi despre lucrurile bune şi frumoase care s-au întâmplat în ultimul an şi jumătate. Pe toate celelalte le ştim şi le-am dezbătut deja.

Unele lucruri nu se schimbă însă, niciodată. Aşa că, la fel ca şi până acum, vrem să vedem şi care au fost brandurile şi oamenii care ne-au făcut viaţa mai uşoară şi mai frumoasă în pandemie.