Economia verde

ZF Economia verde. Cristian Ionescu, Sinapseria, un serviciu de curierat pe bicicletă: În 2014, mergeam ore întregi prin Bucureşti fără să văd vreun biciclist. Acum vedem foarte mulţi. Sinapseria livrează cam 100-150 de pachete zilnic, iar dacă se adaugă şi livrările de mâncare, ajunge la 600-700 de livrări pe zi

15.10.2021, 00:06 Autor: Alina-Elena Vasiliu

♦ Unul dintre cei mai vechi parteneri ai Sinapseria este reţeaua de librării Cărtureşti, dar în portofoliu şi-au găsit locul şi nume precum Nespresso, Flanco şi alte magazine online.

Sinapseria, o soluţie de curierat rapid pe bicicletă, a dus mersul pe două roţi la rang de business şi la o cifră de afaceri de aproape 700.000 de euro anul trecut, li­vrând colete şi mân­care pentru clien­ţii care preferă o solu­ţie de transport prie­te­noasă cu mediul.

„Ne dorim să popu­larizăm cât mai mult ideea de livrare pe bicicletă. Ţintim magazinele online, dar nu numai – lu­crăm şi cu bănci, cabi­ne­te de tehnică den­tară, clienţi care îşi do­resc o soluţie de cu­rierat cât mai eco­logică“, a spus Cristian Ionescu, cel care deţine businessul Sinapseria, in­vi­tat la emi­siunea online ZF Economia verde.

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea

Raiffeisen Bank