Eveniment

1 mai la mare iese din discuţie. Poliţia: Tradiţionalul sejur la mare nu este înscris în ordonanţele militare ca motiv de deplasare

1 mai la mare iese din discuţie. Poliţia:...

Autor: Mihaela Gidei

30.04.2020, 12:16 142

Poliţia Română a anunţat joi că, de 1 Mai, sejurul la mare nu este permis, nefiind prevăzut în ordonanţele militare ca motiv de deplasare în timpul stării de urgenţă.

Poliţia Română a făcut un apel către români să stea acasă de 1 Mai şi a anunţat că tradiţional sejur la mare nu este permis.

„Tradiţionalul sejur la mare NU este înscris în ordonanţele militare ca motiv de deplasare – pentru binele tuturor, vă rugăm să rămâneţi acasă!”, a scris Poliţia pe Facebook.

În această perioadă, poliţiştii se află în Gara de Nord, în trenuri şi staţiile de cale ferată pentru a verifica motivele deplasării celor care călătoresc.

Şi premierul Ludovic Orban a anunţat joi că restricţiile de circulaţie rămân în vigoare şi speră că românii vor fi responsabili de 1 Mai.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO