Eveniment

100 de mesaje pentru România. Ana Călugăru, PR Manager eJobs Group: Ce îi doresc României în următorii ani este să crească mai responsabil. Să crească pentru că are pregătirea şi educaţia care legitimează creşterea, nu pentru că am făcut hei-rup-uri sau pentru că am avut noroc

100 de mesaje pentru România. Ana Călugăru, PR Manager...
02.12.2018, 16:06 77
Ana Călugăru, PR Manager eJobs Group
 
În primii 100 de ani, România a crescut strategic uneori, întâmplător alteori; liniar în unele perioade, sinusoidal în altele. Şi fiecare dintre noi am crescut, prin forţe proprii, aşa cum am înţeles că e mai bine. În primul rând, pentru noi.
 
Ce îi doresc României în următorii ani este să crească mai responsabil. Să crească pentru că are pregătirea şi educaţia care legitimează creşterea, nu pentru că am făcut hei-rup-uri sau pentru că am avut noroc. 
 
Să crească prin oameni care cresc alţi oameni, la rândul lor, care educă profesionişti, specialişti. Prin oameni care şlefuiesc talente şi au viziune. 
 
La mulţi ani României următorilor 100 de ani!

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO