Eveniment

100 de mesaje pentru România. CIonuţ Simion, Country Managing Partner, PwC România: Totodată, este nevoie sa investim în viitor şi în noile generaţii, ceea ce, în opinia mea, ar trebui să înceapă printr-o regândire a sistemului de învăţământ, la toate nivelurile, care să pună accent pe digitalizare, inovaţie şi antreprenoriat

100 de mesaje pentru România. CIonuţ Simion, Country...
02.12.2018, 19:31 126
Ionuţ Simion, Country Managing Partner, PwC România 
 
La un secol de la Marea Unire, România se află în cel mai bun moment din istoria sa - şi-a regăsit în sfârşit locul în comunitatea europeană a naţiunilor şi este sub o umbrelă de securitate solidă. Cu toate acestea, proiectul de modernizare a ţării şi de sincronizare cu Europa Occidentală nu este încă finalizat.
Exemplul Marii Uniri ne arată că, la capătul celor mai întunecate încercări, românii îşi pot atinge idealul naţional dacă rămân uniţi şi nu îşi pierd speranţa. 
Am convingerea că România şi românii au nevoie sa continue acest parcurs european şi euro-atlantic. Totodată, este nevoie sa investim în viitor şi în noile generaţii, ceea ce, în opinia mea, ar trebui să înceapă printr-o regândire a sistemului de învăţământ, la toate nivelurile, care să pună accent pe digitalizare, inovaţie şi antreprenoriat. Cred că acestea sunt cheile care ne-ar permite să recuperăm cât mai grabnic decalajele care ne separă de Occident, într-un interval de una sau două generaţii. La mulţi ani, România!
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO