Eveniment

21 de ani de istorie ZF. Cinci antreprenori vorbesc despre cum le-a influenţat Ziarul Financiar viaţa profesională. VIDEO

08.01.2020, 11:32 1683

În cadrul Galei ZF 2019, care a reunit peste 600 de manageri, oameni de afaceri, antreprenori, executivi, directori, consultanţi, bancheri şi avocaţi, mai mulţi oameni de business din România au vorbit despre cum le-a influenţat Ziarul Financiar viaţa profesională. 

Ionut Stanemir, BCR

Ziarul Financiar a fost marea oportunitate a carierei mele. Când Erste Group Bank a anunţat că va veni în România, această veste am citit-o în Ziarul Financiar. În secunda doi am sunat la Erste Group si le-am propus contractul de consultanţă.

Simona Constantinescu, CEO Ana Hotels

Ziarul Finaciar cred ca era în fişa postului. Lucrând piaţa de capital, toate informaţiile despre companii listate, despre piaţa financiară trebuiau citite înainte să se deschidă bursa, deci practic era în fişa postului.

Robert Uzună, Ursus Breweries

Ziarul Finaciar este absolut reperul etalon.

Sergiu Neguţ, Co-fondator Fintech OS

E important pentru că e principala sursa cu care simti pulsul de zi cu zi al business-ului romanesc asa cum e el.

Daniel Tudor, CEO Concept Real Estate Advisers

Orice ştire importantă de acolo mă ajută să îmi cresc business-ul. ZF e mare parte din viaţa mea. Cred că vorbesc mai mult cu ZF decât cu logodnica mea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO