Eveniment

40.000 euro de la UE pentru sediul unei firme de consultanta

12.10.2009, 00:00 699

Firma F.M. Management Consultancy din Bucuresti care oferaservicii de consultanta si care anul trecut a rulat afaceri depeste 371.000 de euro, are in derulare un proiect de modernizare asediului, achizitie de echipamente IT, birotica si editarea depliante si brosuri de promovare pentru care va primi fondurinerambursabile de 40.000 de euro de la UE.

Proiectul "Cresterea calitatii serviciilor prestate clientilorprin modernizarea FMMC" are o valoare totala de 77.000 de euro si operioada de implementare de un an.

"Am achizitionat un spatiu nou pentru sediul firmei cu 120.000de euro din surse proprii. Apoi a trebuit sa achizitionamechipamente, sa dotam sediul. Stiam ca se pot lua fonduri prinProgramul Operational Regional (POR), «Sprijinirea dezvoltariimicrointreprinderilor» si am vazut o oportunitate in a ne finalizainvestitia", spune Madalin Ionita, directorul general alfirmei.

Dosarul de finantare a fost depus la Agentia pentru DezvoltareRegionala Bucuresti-Ilfov (ADRBI) anul trecut in iunie si, dupa cea primit aprobarea de finantare in iunie anul acesta, urmeaza safie finalizat la jumatatea lui 2010. "Am luat in calcul si criza.Nu mai pot sa indeplinesc parametrii din proiect pe care i-amstabilit anul trecut. Nu mai pot sa cresc cifra de afaceri cu 30%cum estimam, dar o crestere de 5-10% vom avea", mai spunedirectorul F.M. Management Consultancy.

Prin proiect, compania estimase o crestere a cifrei de afacericu 25-30% in urmatorii doi ani.

Printre clientii companiei se numara autoritati, institute decercetare-dezvoltare, universitati, spitale si companii private.Obiectivele proiectului au fost cresterea calitatii serviciilorprestate clientilor, crearea de noi locuri de munca, promovareaproiectului si a centrului nou creat in scopul atragerii de noiclienti. Compania are in prezent sase angajati.

Cine ia banii:

Compania: F.M. Management Consultancy, Bucuresti

Obiect de activitate: servicii de consultanta

Proiectul: "Cresterea calitatii serviciilor prestate clientilorprin modernizarea FMMC"

Valoarea totala a proiectului: 77.000 de euro

Suma pe care o primesc de la UE: 40.000 de euro

Cifra de afaceri in 2008: 371.000 de euro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO