Eveniment

5.000 de bilete noi puse în vânzare de André Rieu pentru concertul de sâmbătă

5.000 de bilete noi puse în vânzare de André Rieu...

Autor: Madalina Cerban

10.06.2015, 12:48 1228

"André Rieu şi-a exprimat dorinţa de a suplimenta numărul de bilete pentru concertul de sâmbătă, 13 iunie, în scopul de a face un act caritabil special", se spune în comunicat.

Astfel, potrivit organizatorilor, vor fi scoase la vânzare bilete cu un preţ simbolic, ce vor asigura accesul spectatorilor pe iarbă, în faţa Palatului Parlamentului, urmând ca toate veniturile din vânzarea acestora să fie donate unei fundaţii sau organizaţii care derulează proiecte mari pentru ajutorarea copiilor români aflaţi în suferinţă.

Cele două fundaţii propuse în acest sens sunt UNICEF şi Salvaţi Copiii.

Începând de miercuri, de la ora 11.30, au fost puse în vânzare cele 5.000 de bilete pe iarbă, în faţa Palatului Parlamentului, la preţul de 43,2 lei fiecare.

Acestea sunt disponibile în reţeaua Eventim şi pe www.eventim.ro şi vor permite accesul spectatorilor la concertul de sâmbătă, programat să înceapă la ora 20.30.

Accesul spectatorilor pe gazon, în spaţiul din faţa Palatului Parlamentului, se va realiza începând cu ora 18.00, pe două căi de acces: una dinspre Parcul Izvor şi alta dinspre Calea 13 Septembrie.

Această acţiune caritabilă este realizată în parteneriat cu Camera Deputaţilor, potrivit aceluiaşi comunicat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO