Eveniment

510 cupluri au primit 3.000 de euro de la Primărie pentru fertilizare in vitro

510 cupluri au primit 3.000 de euro de la Primărie...

Autor: Mediafax

31.08.2018, 00:00 320
Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale din cadrul Primăriei Capitalei anunţă că peste jumătate din voucherele pentru cuplurile infertile înscrise în programul FIV, derulat de Primăria Capitalei, au fost acordate. „În două luni şi jumătate, 510 cupluri au obţinut aprobarea pentru a primi vouchere pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro, în cadrul Programului FIV - “O şansă pentru cuplurile infertile”, derulat de Primăria Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti. Alte aproape 100 de dosare vor fi analizate în perioada următoare, iar patru au fost respinse" se arată într-un comunicat al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale ( ASSMB ) remis MEDIAFAX.

Primăria Capitalei acordă un sprijin de aproape 3.000 de euro, prin acest program, pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro. Banii se acordă sub formă de vouchere, 4.600  de lei reprezintă suma acordată pentru medicamente iar 9.200 de lei sunt destinaţi procedurilor medicale. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO