Eveniment

A fost preluat acum şapte luni de Victor Ponta pentru a transparentiza administraţia publică, dar a dezamăgit: promisiunile au rămas „în aer“. Cum motivează Cristian Botan eşecul

A fost preluat acum şapte luni de Victor Ponta pentru a...

Autor: Corina Mirea

13.06.2013, 21:40 543
Tânărul doctorand Cristian Botan, cel care ar fi trebuit să facă deja cinci site-uri care să ajute la transparentizarea sistemului de administraţie publică, recunoaşte că nu a reuşit să îşi îndeplinească nici după şapte luni promisiunea. De altfel, chiar şi site-ul său – Publicjob.ro, platformă care să reunească toate joburile vacante de la stat - a intrat în „stand-by“, niciun post nefiind publicat de pe data de 4 ianuarie 2013 până pe 7 iunie 2013, la ora 22.57, când pe site au apărut din nou 28 de noi joburi din instituţiile de stat.
 
Un cititor al ZF spunea chiar încă din luna de­cembrie a anului trecut, când Cristian Botan a fost cooptat în echipa de consilieri a premie­ru­lui, că această acţiune nu va duce decât la „în­groparea“ site-ului administrat de Cristian Botan.
 
 

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 14.06.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO