Eveniment

A fost publicată lista cu cei care au fost acceptaţi în programul „Rabla pentru electrocasnice”. La două zile după deschiderea înscrierilor au fost rezervate vouchere de 12 milioane lei

A fost publicată lista cu cei care au fost acceptaţi...

Autor: Nicolae Oprea

21.12.2018, 12:56 984

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat, vineri, pe www.afm.ro, prima listă cu persoanele fizice aprobate în cadrul Programului "Rabla pentru Electrocasnice". După două zile de la deschiderea înscrierilor, au fost rezervate vouchere în valoare de 12 milioane de lei.

„La două zile de la deschiderea Programului Rabla pentru Electrocasnice, din bugetul total de 20 milioane de lei, au fost rezervate vouchere în valoare de aproape 12 milioane lei, interesul cetăţenilor pentru acest program fiind peste aşteptările preconizate”, se arată într-un comunicat al AFM.

Potrivit sursei citate, după publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanţii se vor putea prezenta pentru a-şi putea achiziţiona echipamente electrice şi electronice, cu eficienţă energetică clasa A++ şi A+++ la următorii comercianţi validaţi: Auchan Romania S.A., Altex Romania S.R.L., Carrefour Romania S.A., Dante International S.A. (EMAG), S.C. Flanco Retail S.A., Bucovina Electro Top S.R.L., S.C. Doi Lupi Prest S.R.L., SC Diamant Servcom SRL, Romstal Imex SRL, Sat An SRL, S.C. Romania Hypermarche S.A., S.C. Delistef S.R.L., S.C. Sat An Impex S.R.L., S.C. Menarom S.R.L., Ideal Tech S.R.L., Electronics Services & Trade (E.S.T.) S.R.L..

Ministerul Mediul a lansat, începând de miercuri, programul ”Rabla pentru electrocasnice”, prin care românii vor primi vouchere pentru a înlocui electrocasnicele vechi. Pentru început, voucherele sunt disponibile pentru frigidere, maşini de spălat şi aparate de aer condiţionat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO