Eveniment

A început reabilitarea Podului Grant. Restricţii de circulaţie pe sensul Turda-Crângaşi

A început reabilitarea Podului Grant. Restricţii de...

Autor: Dora Vulcan, Florin Zafiu

08.04.2019, 13:03 115

Podul Grant, supus reabilitării de către Primăria Capitalei, va avea restricţii de circulaţie pe breteaua care face legătura între Calea Griviţei şi Podul Grant, pe sensul Strada Turda-Calea Crângaşi, în ambele sensuri de circulaţie, anunţă Brigada Rutieră într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă, transmite sursa citată.

Şi Primăria Capitalei a anunţat că de luni încep lucrările la Podul Grant şi se închide Breteaua care urcă din Calea Griviţei spre Gara de Nord. După 12 ani, sunt primele lucrări de reabilitare a pasajului care uneşte două bulevarde importante din Bucureşti.

Pasajul supratraversează liniile de cale ferată şi face legătura între Bulevardul Ion Mihalache şi Calea Giuleşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO